صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

امیرکویت: از چهارچوب توافق هسته‌ای با ایران استقبال می‌کنیم

امیر کویت تاکید کرد که کشورهای اسلامی از چهارچوب توافق هسته‌ای بین ایران و ۱+۵ استقبال می‌کنند.
کد خبر: ۵۰۳۹۲۴
| |
1711 بازدید
امیر کویت تاکید کرد که کشورهای اسلامی از چهارچوب توافق هسته‌ای بین ایران و ۱+۵ استقبال می‌کنند. 

به گزارش «تابناک»، شیخ «صباح احمد جابر صباح» که در کنفرانس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در کویت سخنرانی می‌کرد با اشاره به اوضاع دشوار در منطقه خاورمیانه تاکید کرد که کشورهای اسلامی اوضاع عراق را با نگرانی دنبال می‌کنند.

امیر کویت با اشاره به مسئله فلسطین و اهمیت آن برای کشورهای اسلامی گفت که باید با اعمال فشار بر اسرائیل این رژیم را وادار کرد که تشکیل دولت فلسطینی را قبول کند.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحران در سوریه گفت که راه حل در این کشور تنها دیپلماتیک است.

امیر کویت بدون اشاره به اینکه حملات عربستان به یمن بیش از 4 هزار شهید داشته است گفت: برای حمایت از مشروعیت در یمن به دعوت رئیس جمهور این کشور پاسخ دادیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مذاکرات هسته ای بین ایران و 1+5 و با ابراز امید واری از دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران گفت: از چهارچوب این توافق استقبال می‌کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار