صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله پهپادهای آمریکایی به شبه‌نظامیان پاکستان

مقامات امنیتی پاکستان از کشته‌شدن دست‌کم 4 نفر در حمله پهپادهای آمریکایی به شبه‌نظامیان پاکستان خبر دادند.
کد خبر: ۵۰۲۶۷۱
| |
2135 بازدید
مقامات امنیتی پاکستان از کشته‌شدن دست‌کم 4 نفر در حمله پهپادهای آمریکایی به شبه‌نظامیان پاکستان خبر دادند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از العربیه، مقامات امنیتی پاکستان اعلام کردند پهپاد‌های آمریکا روز شنبه در حملات خود به مرز پاکستان و افغانستان دست‌کم 4 شبه‌نظامی را به قتل رساند.

این حملات در بخش «شوال،» در وزیرستان شمالی - بخش قبیله‌ای پاکستان که پس از درگیری ارتش پاکستان با تروریست‌های طالبان و القاعده به کنترل ارتش درآمد- روی داد. یک مقام بلندپایه که خواست نامش ذکر نشود به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: «پهپادهای آمریکا پایگاه‌های شبه‌نظامیان را هدف قرار داده و 4 نفر از شورشیان را به قتل رساندند.» یک مقام امنیتی بلندپایه نیز این حملات و تعداد کشته‌شدگان را تائید کرد.

وزیرستان شمالی یکی از 7 منطقه قبیله‌ای پاکستان و هم مرز با افغانستان است که از دهه 2000 پایگاه تروریست‌های القاعده و طالبان به شمار می‌رود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار