صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گواردیولا دعوت بارسایی‌ها را رد کرد

کد خبر: ۵۰۲۵۱۳
| |
2552 بازدید
سرمربی اسپانیایی تیم فوتبال بایرن‌مونیخ دعوت سران تیم پیشین خود برای حضور در محل برگزاری مهمترین بازی این فصل آنها را نپذیرفت.

به گزارش تسنیم، پپ گواردیولا اعتراف کرد که دعوت مسئولان باشگاه بارسلونا را برای حضور در ورزشگاه المپیک برلین برای تماشای جدال آبی‌و‌اناری‌ها و یوونتوس در فینال لیگ قهرمانان اروپا که 16 خرداد برگزار می‌شود، رد کرده است.

گواردیولا در آخرین کنفرانس مطبوعاتی این فصل خود، پیش از بازی بایرن‌مونیخ برابر ماینتس در هفته سی‌و‌چهارم بوندس‌لیگا گفت: باشگاه بارسلونا از من برای حضور در ورزشگاه المپیک برلین دعوت به عمل آورد اما من آن را رد کردم.

سرمربی باواریایی‌ها درباره پایان دوران بازیگری ژاوی در بارسلونا و خداحافظی او با کاتالان‌ها در پایان فصل جاری گفت: یکی از بزرگان تیم دارد می‌رود. امیدوارم بازیکنان آینده چیزهای زیادی از ژاوی بیاموزند. خود من هم از عشق او به فوتبال چیزهای زیادی آموخته‌ام.

گواردیولا در پاسخ به انتقادات گسترده‌ای که در چند هفته اخیر از تیم او شده است، عنوان کرد: مردم در آلمان بیش از حد حرف می‌زنند. آنها باید برای قهرمان بوندس‌لیگا و بازیکنانش احترام بیشتری قائل باشند. کارمان را انجام دادیم و بقیه اتفاقاتی که رخ داد مشکل ما نیست. زمانی که تنها 13 یا 14 بازیکن برای شما باقی می‌ماند و یکسری مشکلات دیگر هم دارد، همیشه نمی‌توانید آنطور که می‌خواهید بازی کنید.

مربی پیشین بارسلونا درباره جشن قهرمانی تیمش پس از بازی برابر ماینتس تأکید کرد: از هواداران‌مان می‌‌خواهم که خودشان را به این مراسم برسانند و با ما جشن بگیرند.
 بایرن مونیخ امروز در حالی از ساعت 18 به وقت تهران میزبان ماینتس است که در چهار بازی اخیر خود در رقابت‌های داخلی آلمان تن به شکست داده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟