صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

عصبانیت پاکستان از اتهام فروش سلاح هسته‌ای

کد خبر: ۵۰۲۳۳۶
| |
7837 بازدید

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان اخبار منتشرشده در برخی از رسانه‌های بین‌المللی مبنی بر وجود توافق هسته‌ای میان این کشور با عربستان را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، روزنامه مصری الیوم السابع، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در کنفرانس خبری این اخبار را "کینه توزانه" توصیف کرد و گفت که به هیچ وجه پایه و اساسی ندارد.

وی افزود: پاکستان نظام قدرتمندی برای رهبری و کنترل این کشور دارد و قوانین فراگیری در مورد صادرات دارد.

این مقام پاکستانی گفت که کشورش از اهداف عدم گسترش تسلیحات هسته‌ای و همچنین برقراری امنیت هسته‌ای حمایت می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان عنوان داشت که پاکستان کشور هسته‌ای است که کاملا از مسوولیت‌های خود آگاه است و برنامه‌های هسته‌ای پاکستان برای دفاع قانونی از خود و حفظ پایین‌ترین سطح از بازدارندگی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار