صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

15 تن از اعضاي النصره در شمال سوريه کشته شدند

این سازمان اعلام کرد در بمباران شدید ائتلاف در استان الحسکه دست کم 170 عضو داعش کشته شدند. این بار اول نیست که پایگاه های جبهه النصره مورد هدف نیروهای ائتلاف قرار می گیرد.
کد خبر: ۵۰۲۰۲۴
| |
1602 بازدید
سازمان دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد دست کم 15 عضو جبهه النصره شاخه القاعده در سوریه روز چهارشنبه در بمباران نیروهای ائتلاف به استان حلب کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیروت، بیشتر این افراد دارای ملیت ترکی بودند که در حومه غربی حلب کشته شدند. این احتمال وجود دارد که به تعداد کشته ها افزوده شود.

این سازمان اعلام کرد در بمباران شدید ائتلاف در استان الحسکه دست کم 170 عضو داعش کشته شدند.

این بار اول نیست که پایگاه های جبهه النصره مورد هدف نیروهای ائتلاف قرار می گیرد.

بر اساس گزارش دیده بان حقوق بشر سوریه که روز چهارشنبه اعلام شد در هشت ماه گذشته 2439 نفر در حملات هوایی در سوریه کشته شده اند که از این تعداد 42 تن کودک بودند.

همچنین 2217 نفر از نیروهای داعش و 90 نفر از جبهه النصره نیز در این هشت ماه کشته شده اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟