صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قتل همسر در اعماق چاه

کد خبر: ۵۰۱۸۱۵
| |
18368 بازدید
|

مردی که همسرش را به بهانه کشف سکه‌های طلا به اعماق چاه فرستاده بود، پس از زدن سنگ به او و انداختنش به ته چاه، او را با ضربات چاقو به قتل رساند. این مرد مدعی شد که به خاطر رفتار غیراخلاقی همسرش، مرتکب این جنایت شده است.

به گزارش فرهیختگان، دوم اردیبهشت ماه 94 شخصی به نام «محمد» اهل جوشقان با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس مراجعه و اعلام کرد که دختر 35 ساله‌اش حدود 11 ماه قبل از خانه خارج شده و تاکنون به خانه مراجعه نکرده است.

پلیس سریعا تحقیقات همه‌جانبه را در راستای مشخص کردن سرنوشت این زن جوان آغاز کرد تا اینکه پس از چند روز جمع‌آوری اطلاعات به دست آمده، ماموران به همسر زن گمشده مظنون شدند و او را برای تحقیقات به پلیس آگاهی منتقل کردند.

همسر فقدانی در پایگاه پلیس گفت که من همسرم را به منزل پدرش بردم و تحویل آنها دادم و از او دیگر خبر ندارم.

در ادامه تحقیقات مشخص شد که زن گمشده با شوهرش اختلاف داشته است، از این رو دوباره با ارائه اسناد و مدارک معتبر از متهم بازجویی شد که او به ناچار لب به اعتراف گشود و قتل همسرش را گردن گرفت.

او گفت: «با توجه به اینکه همسرم دچار رفتار غیراخلاقی بود، تصمیم به قتلش گرفتم و او را به بهانه پیدا کردن سکه قدیمی به خارج از شهر بردم و پس از نشان دادن محل سکه‌ها و جلب توجه همسرم، او را به داخل چاه فرستادم و حین رفتن به داخل چاه با یک سنگ به وی زدم که همسرم به داخل چاه سقوط کرد.»

او ادامه داد: «سریعا خودم نیز به داخل چاه رفتم و با وارد کردن چند ضربه چاقو همسرم را به قتل رساندم و روی جسدش را با مقداری خاک و سنگ پوشاندم.

با توجه به اعترافات متهم، ماموران به آدرس مورد نظر اعزام شدند و پس از کندن چاه، جسد مقتول را که به حالت نیمه فاسد درآمده بود و آثار ناشی از جسم سخت روی بدنش مشهود بود، کشف کردند.

پس از اقدامات قضایی، متهم با قرار بازداشت موقت صادره از سوی بازپرس پرونده روانه زندان شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۲۴
انتشار یافته: ۳۰
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
چقدر رواني تو مملكت داريم !
ممل آمريكايي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
بالاخره نفهميم تو چاه سكه بود يا نبود!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
ممل جون اکه تو هم میخوای بدونی باید بری تو چاه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
داستان کارتونهای برنامه کودک بود؟
واقعا طرف رفته ته چاه؟!
محمد جعفر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
نباید به زن خود تهمت رابطه غیر اخلاقی بزند. مرد خانه اگر به زن خود اجازه بیرون رفتن ندهد مگر به همراه خودش، در اینصورت این تهمت ها هم شکل نمی گیرد. زن نباید تنها خیابان یا بیرون رود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
ایول مم جعفر دوباره اومدیا
اصن باید تا زن حرف زد چماقو بکشی بهش
میگن یه روز مم جعفر داشته زنشو میزده میگن چکار کرده میزنیش؟..میگه نمیدونم!!! اگه میدونستم که میکشتمش!!!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
خود این محمد جعفر هم روانی است باید مواظب بود از ما گقتن کسی که افکارش اینجوری است بهتره هرگز زن نگیرد.
ابو مرزوق
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
من كاملا با نظر محمد جعفر موافقم. اصلا والدين زن چه حقي دارنئ كه دنبال او بگردند. شوهر مالك زن است و مي تواند حتي گوشت او را بخورد.
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
بابا رزقی خدا رزق و روزی ات را جای دیگه ای بده برو بد آموزی داری برو در خونه خودتون این حرفا رو بزن
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
این محمد جعفر میخواد ادای زینال بندری رو در بیاره ولی نمی تونه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
کثافت نامرد زودتر همچین آدمی باید اعدام بشه. طفلک زن جوون معصومو چطوری دلش اومده بکشه . اعداااام
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
خدا لعنتش کند . همسری که با هزاران امید و آرزو پا به خانه اش گذاشته بود کشت و حالا تهمت هم می زند . این تهمت زدنها برای قاتلها مثل رمز رهایی و نجات است . ای کاش برای تهمت زدن هم مجازات خیلی سختی تعیین می کردند .
آنا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
رواني جاني خوب طلاقش مي دادي چرا كشتيش حقته اعدام شي اصلا اعدام براي تو كم ست آقا اين ديوانه رو به اين آسوني اعدام نكنيد بايد قصاص شه بندازيدش تو همون چاه بعد چاقو چاقوش كنيد تا جون بده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
اگر مرد بود از اين حرفها مي زدي
دلسوز خوزستانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
بی وجدان حتی یک بازجویی ساده هم ازش نکرده که آیا این اتهامات درست است یا غلط ولی این شخص احتمالا فرمان روانش را از دست داده است.
پاسخ ها
دلسوز غیرخوزستانی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
عجب
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
روانی کثیف
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
سکه هاچی شد؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟