صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جشن قهرمانی هواداران بشيکتاش

کد خبر: ۵۰۰۶۱
| |
1595 بازدید

هواداران تيم فوتبال بشيکتاش ترکيه، شنبه شب در شهرهاي مختلف اين کشور سيزدهمين قهرماني خود را در ليگ برتر جشن گرفتند.

به گزارش ايرنا، تيم فوتبال بشيکتاش شنبه شب پس از گذشت 6 سال، يک بار ديگر توانست با سرمربيگري مصطفي دنيزلي جام قهرماني ليگ برتر فوتبال ترکيه را بالاي سر خود ببرد.

در پي اين پيروزي، هزاران نفر از طرفداران اين تيم به خيابان ها ريختند و به جشن و پايکوبي پرداختند.

صدها نيروي پليس ترکيه از ساعتي قبل با حضور در خيابان ها و ميادين شهرهاي بزرگي همچون استانبول، آنکارا و ازمير کنترل اوضاع را در دست گرفتند.

در هفته سي و چهارم رقابت هاي ليگ برتر ترکيه، بشيکتاش با نتيجه دو بر يک تيم فوتبال دنيزلي اسپورت را شکست داد و با کسب 75 امتياز، به مقام قهرماني ليگ برتر ترکيه دست يافت.

هولوسکو در دقيقه 28 و ابراهيم تورامان در دقيقه 63 گل هاي بشيکتاش را به ثمر رساندند، تنها گل دنيزلي اسپورت در دقيقه 84 از سوي براگا به دست آمد.

اين سيزدهمين قهرماني بشيکتاش در ليگ برتر ترکيه است.

گفته مي شود در پي عملکرد مطلوب در ليگ برتر فوتبال ترکيه از سوي مصطفي دنيزلي اين مربي صاحب نام ترکيه، وي از طرف عباس انصاري فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران براي هدايت اين باشگاه دعوت شده است. وي سابقه مربيگري در تيم هاي پاس و پرسپوليس تهران را در کارنامه خود دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار