صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روسیه سفیر انگلیس را احضار كرد

سرگئی ایوانف وزیر خارجه روسیه گفت:"ما یادداشتی را از طرف انگلیسی دریافت کردیم بر این اساس که شورای انگلیس یک اداره فرهنگی سرکنسولگری این کشور به شمار می رود. ما فکرمی کنیم که این تغییر نام غیر قابل قبول نیست".
کد خبر: ۴۹۷۰
| |
2880 بازدید

روسیه به سبب بی اعتنایی لندن به قوانین داخلی این کشور، سفیر آن را در مسکو به وزارت خارجه فراخواند.

به گزارش مهر به نقل از اینترفکس، امروز دوشنبه وزارت خارجه روسیه سفیر انگلیس را به سبب بی اعتنایی این کشور نسبت به بستن شورای فرهنگی انگلیس به وزارت خارجه فراخواند.

اینترفکس به نقل از یک منبع در وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: تصمیم برای احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه گرفته شد و این مربوط به فعالیت های شورای انگلیس است.

وزارت خارجه روسیه در 12 دسامبر سال گذشته درخواست کرد که شورای انگلیس دفاتر خود را تا اول ژانویه سال 2008 در سن پترزبورگ و یکاترینبورگ ببندد، اما انگلیس تاکنون از این اقدام سرباز زده است و امروز با بی اعتنایی به حکم ممنوعیت فعالیت شورای انگلیس از سوی کرملین، دفتر خود را در سن پترزبورگ بازگشایی کرد.

همچنین وزارت خارجه روسیه امروز در بیانیه ای تغییر نام دفتر شورای انگلیس در یکاترینوبورگ به اداره فرهنگی سرکنسولگری انگلیس در این شهر را غیر قابل پذیرش توصیف کرد.

سرگئی ایوانف وزیر خارجه روسیه گفت:"ما یادداشتی را از طرف انگلیسی دریافت کردیم بر این اساس که شورای انگلیس یک اداره فرهنگی سرکنسولگری این کشور به شمار می رود. ما فکرمی کنیم که این تغییر نام غیر قابل قبول نیست".

به گزارش مهر، روابط مسکو-لندن از سال 2006 و در پی مرگ مشکوک "الکساندر لیتویننکو" مامور سابق کا.گ.ب در لندن به سردی گرائید و پس از آن در سال 2007 خودداری روسیه از استرداد "آندره لوگووی" متهم به دست داشتن در مرگ لیتویننکو به انگلیس و اظهارات "دیوید میلی باند" وزیر امور خارجه انگلیس درباره امور داخلی روسیه بر شدت تنش های ایجاد شده میان لندن-مسکو افزود؛ در جریان انتخابات دومای روسیه که در آذر ماه برگزار شد؛ نیز طرفداران پوتین سفیر انگلیس در مسکو را به پرداخت پول به مخالفان پوتین برای شرکت در انتخابات متهم کرده و خواستار اخراج وی از روسیه شدند و سرانجام در دسامبر 2007 نیز کرملین فعالیت شورای فرهنگی انگلیس در دو شهر روسیه را تعطیل کرد و با این کار تنش های موجود میان دو کشور به اوج خود رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟