بيادي: رقباي رضايي فقر، بيكاري و گراني است
حسن بيادي گفت: فقر، بيكاري و گراني رقباي اصلي دكتر رضايي هستند.
به گزارش ایفنا نیوز، رئيس ستاد مردمي دكتر رضايي در مناظرهاي كه با حضور صادق زيباكلام و دكتر تقوينژاد، نماينده مهدي كروبي در دانشگاه آزاد رودهن برگزار شد، اظهار داشت: رضايي معتقد است كه در جامعه بايد به ساختارهاي موجود در كشور براساس قانون توجه شود و نبايد اجازه داد كه بيقانوني در كشور ترويج يابد.
وي ادامه داد: فقر و بيكاري و گراني از رقباي اصلي دكتر رضايي هستند و ايشان با وجود ويژگي كارآفرينياش كه در دوران دفاع مقدس و انقلاب نشان داده شد و همچنين شناسايي و استفاده از نخبگان جوان روزگار ميتواند بر این رقبا غلبه كند.
بيادي افزود: رضايي در تمام رويكردهايش بر اصل شايستهسالاري امام علي (ع) معتقد است كه اين امر در هيچ يك از دولتها مورد توجه واقع نشده است.
رئيس ستاد انتخابات مردمي دكتر رضايي در پايان خاطرنشان كرد: با توجه به اين كه در شوراي نگهبان فقهاي روشن و آشنا به مسائل سياسي روز وجود دارند و 4 كانديداي انتخابات رياستجمهوري براساس راي آنها انتخاب شدهاند، كسي نبايد به اين 4 نفر توهين كند و با توهين به تخريب آنها بپردازد و اگر نقدي دارد در فضاي دور از تخريب از آنها انتقاد كنند.


