تولید کت و شلوار ضدآب

طراحان چینی کت و شلوار ضدآب تولید کره‌اند که با پوشیدن این لباس می‌توان در دریا شنا کرد یا در حمام زیر دوش رفت بی‌آنکه لباس خیس شود و یا نیاز به اتو داشته باشد.
کد خبر: ۴۹۶۱۳۰
|
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۹ 30 April 2015
|
9613 بازدید
طراحان چینی کت و شلوار ضدآب تولید کره‌اند که با پوشیدن این لباس می‌توان در دریا شنا کرد یا در حمام زیر دوش رفت بی‌آنکه لباس خیس شود و یا نیاز به اتو داشته باشد.

به گزارش ایران، این محصول جالب ژاپنی با الیاف پلیمری خاص نئوپرن ساخته شده و به هیچ وجه آب را به خود جذب نمی‌کند.

در حال حاضر این محصول چهار تکه -کت، شلوار، بلوز و کراوات- است و قرار شده لباس راحتی ضد آب نیز در آینده تولید شود. در حال حاضر قیمت این لباس 3 هزار دلار ارزشگذاری شده و تنها در ژاپن تولید می‌شود.

این ایده مورد استقبال موج‌سواران حرفه‌ای قرار گرفته چون با این محصول جالب پس از یک موج‌سواری عالی دیگر نیازی به تعویض لباس ندارد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت
آخرین اخبار