صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیگرینی: نصری می‌ماند

کد خبر: ۴۹۴۵۵۶
| |
2187 بازدید
سرمربی منچسترسیتی تاکید کرد هافبک فرانسوی تیمش با توجه به قراردادی که دارد، در این تیم می‌ماند.

به گزارش ایسنا، فیروزه‌ای‌های شهر منچستر در هفته سی و چهارم لیگ برتر انگلیس مقابل استون ویلا می‌ایستند. آنها اکنون با 64 امتیاز در رده چهارم جدول رده‌بندی قرار گرفته‌اند و برای صعود مستقیم به لیگ قهرمانان اروپا در سال آینده تلاش می‌کنند.

مانوئل پیگرینی از صحبت‌هایی که در مورد آینده سمیر نصری، هافبک فرانسوی تیمش و احتمال فروش وی مطرح شده خسته است. او در این زمینه گفت: نصری با ما قرارداد دارد؛ قراردادی پنج ساله.

تابستان گذشته بود که نصری پای میز قرارداد نشست و آینده‌اش تا سال 2019 را با منچسترسیتی پیوند زد. او در این فصل با آسیب دیدگی عضله روبه‌رو شده و نتوانسته نمایش درخشان خود در فصل گذشته را تکرار کند. نصری بدون شک دیدار این هفته تیمش مقابل استون ویلا را از دست می‌دهد و هنوز مشخص نیست برای دیدار هفته آینده آماده شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟