صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
یک امتیاز حق‌مان بود

غریبی: ۶۰ درصد از پول‌مان را دریافت نکرده‌ایم

کد خبر: ۴۹۴۴۳۷
| |
1765 بازدید
هافبک تیم فوتبال پدیده خراسان می‌گوید که بازیکنان این تیم هنوز بخش اعظمی از مبالغ قراردادشان را از باشگاه دریافت نکرده‌اند.

به گزارش تسنیم،  میلاد غریبی پس از تساوی بدون گل تیمش مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی گفت: خدا را شکر که از مشهد به تهران آمدیم و توانستیم از این بازی سخت یک امتیاز بگیریم.

وی افزود: اکنون از ماندن در لیگ خیال‌مان راحت شده و خوشبختانه در جدول شرایط خوبی نسبت به تیم‌های پایین خودمان داریم. با توجه به وضعیتی که داشتیم یک امتیاز هم برای ما خوب بود و از این بابت خدا را شاکریم.

هافبک تیم فوتبال پدیده با بیان اینکه 60 درصد از مبلغ قراردادشان را از باشگاه طلب دارند، خاطرنشان کرد: درست است که پول نگرفته‌ایم اما وظیفه‌مان این است که فوتبال‌مان را بازی کنیم و باید در مورد این مهلت باقی‌مانده شرایط خوبی داشته باشیم تا وضعیت‌مان برای فصل آینده مشخص شود، البته خوب نیست که ما را به اینجا بیاورند، قول بدهند اما بدقولی کنند. اگر ما اکنون فوتبال بازی می‌کنیم به خاطر پول نیست و فقط مردم مشهد است. 

غریبی با تمجید از عملکرد تیمش مقابل استقلال یادآور شد: در این بازی 3،4 موقعیت خوب گلزنی داشتیم و انجام دادن چنین بازی‌ای مقابل تیم استقلال در ورزشگاه آزادی بسیار خوب بود. یک امتیازی که این بازی گرفتیم حق‌مان بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟