حجازي پيشنهاد 400 ميليوني به ميرحسين موسوي را تكذيب كرد
سرمربي اسبق استقلال گفت: از سه نامزد انتخابات رياست جمهوري پيشنهاد همكاري دارم.
ناصر حجازي در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: 3 نامزد از من خواستهاند كه از آنها در تبليغات انتخاباتي حمايت كنم. اين روزها آدمهاي خوبي ميشويم. در اين زمان كه قرار نيست به ما كاري بدهند، از ما دعوت ميكنند؛ اما زمان ديگر ميگويند كه به حجازي تيم ندهيد.
وي در مورد اينكه كدام نامزدها از او دعوت به حمايت كردهاند، گفت: به غير از آقاي كروبي، 3 نامزد ديگر اين درخواست را مطرح كردند؛ اما گفتم فقط در نشست حضوري در مورد شرايط صحبت خواهم كرد. به دنبال پست و مقام نيستم؛ اما ميخواهم حضوري با اين افراد صحبت كنم.
حجازي درخواست 400 ميليونياش از ميرحسين موسوي را براي حمايت از وي تكذيب كرد و گفت: هرگز چنين درخواستي نداشتهام؛ بلكه فقط ميخواهم به طور مستقيم با آنها صحبت كنم.
وي در مورد اينكه چه زماني با نامزدها ديدار خواهد كرد، گفت: آنها بايد به من اطلاع بدهند. من كه به دنبال آنها نرفتهام.
سرمربي اسبق استقلال در مورد وضعيت كنوني اين تيم گفت: اطلاعي از شرايط استقلال ندارم. درگير كارهاي خودم هستم. فوتبال تعطيل است و بايد منتظر بود و ديد كه فصل آينده چه اتفاقي رخ ميدهد.


