صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترکيه 9 تبعه انگليسي را که مي خواستند به سوريه بروند، اخراج کرد

خبرگزاری دولتی آناتولی ترکیه امروز سه شنبه از اخراج 9 تبعه انگلیسی از این کشور خبر داد که ظاهرا تلاش می کردند به سوریه بروند تا به تروریست های داعش بپیوندند.
کد خبر: ۴۹۱۳۰۸
| |
1601 بازدید

خبرگزاری دولتی آناتولی ترکیه امروز سه شنبه از اخراج 9 تبعه انگلیسی از این کشور خبر داد که ظاهرا تلاش می کردند به سوریه بروند تا به تروریست های داعش بپیوندند.

دو زن و سه مرد به همراه چهار کودک، که یکی از آنها یک کودک یک ساله بود، یکم آوریل (دو هفته پیش) در منطقه هاتای، در جنوب ترکیه دستگیر شدند.

خبرگزاری آناتولی با اعلام اینکه اقامت این اتباع انگلیسی در خاک ترکیه ممنوع شده است، این 9 نفر ابتدا به آدانا (جنوب ترکیه) منتقل شدند و قرار است از آنجا با یک هواپیما به آنتالیا (جنوب) و از آنجا نیز به انگلیس بروند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از آنکارا، هنگامی که مشخص شد یکی از افراد بازداشت شده، پسر (21 ساله) شکیل احمد، یک نماینده محلی حزب کارگر است، این موضوع سر و صدای زیادی در انگلیس به پا کرد.

ترکیه مرتب از سوی شرکای غربی خود متهم می شود که از هجوم داوطلبان جهادی برای پیوستن به داعش جلوگیری نمی کند. داعش مناطق وسیعی از خاک عراق و سوریه را در مرز با ترکیه تحت کنترل خود قرار داده است.

آنکارا به ویژه به علت جلوگیری نکردن از عبور سه نوجوان انگلیسی به سوریه در ماه فوریه به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

ترکیه به تازگی مرزهای خود را به شدت کنترل می کند و ماه گذشته یک زن جوان و سه نوجوان انگلیسی را که گمان می رفت می خواهند به داعش ملحق شوند، به انگلیس اخراج کرد.
هزاران نفر از کشورهای مختلف به صفوف سازمان های تروریستی در سوریه و عراق ملحق شده اند که تعداد زیادی از آنها از خاک ترکیه عبور کرده اند.

بنا بر اعلام سرویس های اطلاعاتی، 600 تبعه انگلیس به سوریه و عراق رفته و به داعش پیوسته اند. محمد اموازی ملقب به « جان جهادی » یکی از آنها است که در چند فیلم ویدئویی اعدام گروگان ها ظاهر شده است. احتمالا نیمی از این 600 نفر به انگلیس بازگشته اند.

ایرنا

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟