میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

داوران ایران در سه رویداد آسیایی والیبال قضاوت می‌کنند

نمایندگان داوری ایران در مسابقات والیبال قهرمانی زیر ۲۳ سال مردان و زنان آسیا و قهرمانی زنان آسیا مشخص شدند.
کد خبر: ۴۹۱۱۷۲
| |
2355 بازدید
نمایندگان داوری ایران در مسابقات والیبال قهرمانی زیر ۲۳ سال مردان و زنان آسیا و قهرمانی زنان آسیا مشخص شدند.

به گزارش مهر، نخستین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان زیر ۲۳ سال آسیا از ۲۲ تا ۳۰ اردیبهشت ماه امسال در کشور میانمار پیگیری خواهد شد. مهدی نویدی کاندیدای بین المللی داوری ایران از شهر تبریز در این رقابتها به عنوان نماینده داوری کشورمان شرکت می‌کند.

همچنین نخستین دوره مسابقات والیبال قهرمانی زیر ۲۳ سال زنان آسیا و انتخابی جهان از ۱۱ اردیبهشت ماه به میزبانی فیلیپین آغاز می‌شود. زینب حقی از تهران که کاندیدای بین المللی است به عنوان نماینده داوری ایران در این رقابتها شرکت خواهد کرد.

از سویی دیگر هجدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی زنان آسیا از ۳۰ اردیبهشت تا ۷ خرداد در کشور چین برگزار خواهد شد که نرگس افشین، داور بین‌المللی والیبال ایران در این رقابتها قضاوت خواهد کرد.

فدراسیون والیبال ایران سه داور بین المللی را به کنفدراسیون والیبال آسیا برای قضاوت در این رقابتها پیشنهاد داد که نرگس افشین از بین آنان انتخاب شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات