صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فروش مشروبات الکلی در مغازه

مسئولان قضائی پارس آباد نسبت به فروش مشروبات الکلی در مغازه‌های این شهر هشدار داده‌اند.
کد خبر: ۴۹۱۱۴۱
| |
29457 بازدید
 از اردبیل خبر می‌رسد، مسئولان قضائی پارس آباد نسبت به فروش مشروبات الکلی در مغازه‌های این شهر هشدار داده‌اند.

به گزارش خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی از اردبیل، شهرستان پارس آباد یکی از شهرهای بزرگ استان اردبیل به دلیل موقعیت جغرافیایی و حضور مردمانی با قومیت‌های مختلف و ویژگی‌های فرهنگی پراکنده در مناطق مرزی، شهری، روستایی و عشایری با کشور جمهوری آذربایجان و شوروی سابق بسیار حساس است که حضور عوامل رژیم صهیونیستی در نوار مرزی آن کشور با ایران بر حساسیت مرزی افزوده است.

با این حال، این شهر در اثر اختلاف مدیران استان با نمایندگان مجلس شورای اسلامی نزدیک به 8 ماه است فاقد فرماندار می‌باشد و این امر موجب بروز مشکلات زیادی برای شهر شده است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی