صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادعاهايي درباره پشت پرده چهل سرباز

فيلم انتظار که يادتان نرفته؟ همان فيلمي که با صحنه تجاوز به دوشيزه‌اي شروع شده بود! يادتان است که سيصد ميليون تومان پول زبان بسته بيت‌المال را چه ساختيد؟ و شصت و پنج هزار تومان بيشتر بليت نفروخت!...راستي از پروژه سينمايي چند ميلياردي مير قباد چه خبر؟
کد خبر: ۴۹۰۹
| |
64250 بازدید

همزمان با پايان سريال تلويزيوني چهل سرباز، ادعاهايي درباره پشت پرده چهل سرباز و محمد نوري‌زاد،‌ كارگردان آن مطرح شده است.
نادر بكايي، عكاسي كه به نظر مي‌رسد خود از دست‌اندركاران اين پروژه بوده، در وبلاگ خود،‌ مسائلي را مطرح كرده كه خلاصه‌اي از آنها در ادامه مي‌آيد و «تابناك»، آمادگي دارد، توضيحات احتمالي آقاي نوري‌زاد را هم در پاسخ به موارد مطرح شده، منتشر كند.

وي مي‌نويسد: شما هيچ پيشنهاد بحقي را هم برنمي‌تابيد چه رسد به اعتراض يا حتي مخالفت با شما! البته رفتارغير حرفه‌اي شما با همکارانتان مثل حاج نادر طالب‌زاده که هيچ کاري به کار شما نداشته و مشغول به ساخت فيلم مسيح خودش بود.
زماني هم که کم آورديد از مقام معظم رهبري خرج کرديد! به همه بد و بيراه گفتيد، ريا کرديد از دوستان نامريي خود ياري گرفتيد و تاختيد!

وي با اعلام اين كه سه ميليارد تومان هزينه سريال چهل سرباز شده، مي‌افزايد: فيلم انتظار که يادتان نرفته؟ همان فيلمي که با صحنه تجاوز به دوشيزه‌اي شروع شده بود! آن هم چه دوشيزه‌اي!!! حتما يادتان است که سيصد ميليون تومان پول زبان بسته بيت‌المال را چه ساختيد؟ حتما به ياد تهيه کننده محترم دولتي‌تان هم مي‌آيد که فيلم شصت و پنج هزار تومان بيشتر بليت نفروخت! يادتان هست زماني که رضا برجي کليد ساخت سريالتان (چهل سرباز) را مي‌زد، شما استاد سخن‌سرايي و مخ زني چه جملاتي را شکلات پيچ تحويل مدعوين مي‌داديد؟ بنده خدا آقا (مقام معظم رهبري) فيلمسازان را به دنبال سينماي ديني فرستاده بود، اما نمي‌دانست که به تعبير شما سينما يعني...
برادر عزيز، حرف از سه ميليارد تومان پول ناقابل بيت‌المال است که اين شاهکار شما، ساخته و پرداخته شده از همين پول است. حتما يادتان است چهار سال پيش حقوق پنج ميليونيتان با خدمات ويژه! و يا حتمآ سفره دويست نفري ناهار ماه رمضان را در خجير از ياد نبرده‌ايد!

وقتي مي‌ديدم چه جوانهاي هنرمند و متعهدي براي ساخت يک فيلم مستند با هزينه دو ميليون تومان دربه‌در دنبال تهيه کننده مي‌گردند و يا در موسسه شهيد آويني مستندي را ساخته‌اند و جهت تسويه حساب براي اين چندر غاز خواهر و مادر طرف را به پيش چشمش مياورند و شما با چرب زباني چه حاشيه امني براي خود ساخته‌ايد و چه آسان با الفاظ شيرينتان! کام اين عزيزان را تلخ‌تر مي‌کنيد. تازه اين دوستان هنردوست! موسسه شهيد آويني به توصيه جنابعالي به اين هم راضي نشدند و از اين گنجينه نفيس جنابعالي با هزينه صد و بيست ميليون توماني سه فيلم سينمايي هم استخراج کردند و به جشنواره فيلم فجر روانه کردند! اما اگر يادتان باشد دو فيلم از سه فيلم شاهکار جنابعالي به علت هزار عيب و نقص از راهيابي به جشنواره بازماندند و حضرتعالي چه قشقرقي به راه انداختيد و با همين شانتاژها و نظر لطف عزيزان!!!! فيلم شاهزاده ايراني شما براي اولين بار در تاريخ جشنواره فيلم فجر موفق به دريافت جايزه فيلم دوم !!!!!!!!! شد.

بكايي در پايان مي‌نويسد: راستي از پروژه سينمايي چند ميلياردي مير قباد چه خبر؟ اين دفعه هم با حوزه هنري، آره؟ راستي مقصد بعدي کجاست؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۹ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۴
آيا ساخته شدن چنين سريال بي مفهوم و ضد ارزشي!!! نوعي باج دادن از طرف صدا و سيما به برخي افراد نيست؟
آيا نميخواهيد در مورد آقازاده هاي صدا و سيمايي كه از آقازاده هاي اقتصادي كم ندارند تحقيق و تفحص كنيد؟
ياد برنامه هاي جهاد سازندگي و سفر به بشاگرد كه با صداي گرم آقاي نوريزاد ، سالها پيش ساخته شده بودند به خير!
آقاي كارگردان به خود بياييد....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۰ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۴
اي كاش براي ساخت اين گونه از فيلم ها از فيلمساز هاي حرفه اي مثل حسن فتحي ويا حاتمي كيا استفاده كنند كه نه بودجه مملكت هدر نره و نه آبروي ما به باد نره . اين سريال جوري ساخته شده بود كه وقتي شروع ميشد همه خانواده هم صدا ميگفتند : اه اه باز اين شروع شد بزنيد يه كانال ديگه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۴
تبلیغات اولیه قبل از شروع سریال بسیار مرا جذب کرد همینطور موضوعی که در شروع سریال به آن پرداخته شده بود یعنی حماسه های شاهنامه اما بعداز گذشت چند قسمت همیشه من با خانواده برای دیدن آن دعوا داشتیم زیرا آنها حاضر به دیدن نبودند ومی خواستند کانالهای دیگر راببینند ومن برای کنجکاوی وحلاجی مطالب ونه جذاب بودن )می خواستم این سریال را دنبال کنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۴
در روز هاي اولي كه خبر ساخت اين سريال را شنيدم خيلي خوشحال شدم.ولي در هنگام پخش سريال اين خوشحالي تبديل به افسوس و ناراحتي شد.اين سريال انقدر ضعيف و بي محتوا بود كه نتوانست اصالت ايراني ما را بيان كند ونه اصالت اسلامي و ديني ما را. واقعا مايه تاسف است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۴
حيف آن که علاوه بر بيت المال، از بزرگان و اسطوره‌ها هم خرج کردند. رستم، مالک اشتر، شهيد همت.... حيف.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۴
خدا وكيلي من كه هر چي فيلم چهل سرباز را نگاه كردم چيزي سر در نياوردم! حيف از اين همه خرج بيهوده و بي هدف.
يك استاد دانشگاه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۴
فقط جهت رفع اشتباه، دوست عزیز برنامه ها جهاد سازندگی که فرمودید اولا عنوانش بشاگرد دیار گمشده بود و ثانیا نریشن آن با صدای شهید بزرگوار سید مرتضی آوینی بود نه آقای نوریزاد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۴
سریال به همه چیز شباهت داشت جز اسطوره ها و داستانهای شاهنامه!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۴
كاش اقاي نوري زاد به جاي فضاسازي و ميزانسن كلامي كمي روي فضاسازي و....تلويزيوني كار مي كردند.يك فيلمساز دلسوز را از كلامش نمي شناسند بلكه اثر هنري او را ارزيابي مي كنندو ميزان خدمتي كه حداقل به سفارش دهنده كرده(مخاطب پيشكش) شما از سيستم هنري كشور جه گرفتي و چه تحويل داده ايد؟آيااگر يك شبكه خصوصي در اختيار داشتيد با نصف هزينهاي كه در اختيار شما گذاشته اند خدا وكيلي چهل سرباز را مي خريديد؟
ناشناس
|
-
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۴
بزرگترین عیب این سریال توهین به مقدسات دینی بود به این مضمون که همشان و رتبه قراردادن امام علی و یا اصحاب کربلا مثل حضرت ابالفضل با رستم وسهراب و اسطورهای ایرانی بود .لازم به ذکر است که این برگرفته از خود صحبتهای اقای نوریزاد است .ایشان یادش رفته که اهل بیت در راه خدا و برای خدا جنگیدند و دلاوری کردند به این خاطر است که همیشه ماندگار هستند .اما اسطورهای ایرانی چه بنا به فرض اینکه وجود داشته اند آیا حرکت و فعل و کشته شدن انها برای خدا بوده و یا برای کدام دین آقای نوریزاد هیچ وقت نباید امام حسین و علی اکبر را با رستم و سهراب مقایسه کرد. خدا عاقبت همه ما را به خیر کند .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار