ارتش و نیروهای مردمی یمن امنیت شهر القفر را بدست گرفتند
ارتش یمن با کمک کمیته های مردمی موفق شد تا امنیت شهر القفر در استان أب در مرکز این کشور را بدست گیرند.
به گزارش روز یکشنبه پایگاه اینترنتی یمنی پرس، ارتش به همراه نیروهای انقلابی هم اکنون در حال تنگ تر کردن حلقه محاصره شبه نظامیان هوادار عبدربه منصور هادی رییس جمهور مستعفی و فراری یمن در منطقه التواهی در استان عدن هستند.
نیروهای مسلح یمن با کمک کمیته های مردمی توانستند عناصر خرابکار حزب الاصلاح وابسته به جمعیت اخوان المسلمین و تروریستهای گروهک القاعده را پس از سه روز درگیری از شهر القفر بیرون برانند.
ارتش و کمیته های مردمی منزل شیخ البرح فرمانده شبه نظامیان تکفیری که نقطه شروع اقدامات تروریستی علیه مراکز امنیتی در جنوب یمن بود، تصرف کردند و او را به اسارت خود درآوردند.
عربستان سعودی با کمک برخی کشورهای عرب منطقه از 26 مارس(ششم فروردین) ، تجاوز گسترده به خاک یمن را با حمله هوایی به این کشور آغاز کرده است .
در تجاوز نظامی هواپیماهای سعودی و همپیمانانش به خاک یمن به بهانه حمایت از عبدربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور، تاکنون شمار زیادی از غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان یمنی جان باخته اند.
در این تجاوز گسترده، جنگنده های10 کشور عربی از جمله کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (به جز عمان) ، جنگنده های ارتش عربستان را در حمله به یمن همراهی می کنند.
با وجود حملات گسترده هواپیماهای عربستانی به یمن، ارتش و نیروهای مردمی این کشور همچنان به پیشروی خود در جنوب یمن ادامه می دهند و مناطق وسیعی را از اشغال عناصر تروریستی القاعده و طرفداران منصور هادی خارج کرده اند.
منبع:ایرنا



