۱۸تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامهای به حسن روحانی خواستار مجازات عاملان تعرض به 2 نوجوان ایرانی در فرودگاه جده عربستان شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس، 18تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامهای خطاب به حجتالاسلام حسن روحانی رئیس جمهور خواستار برخورد و مجازات عاملان تعرض به 2 نوجوان ایرانی در فرودگاه جده عربستان شدند.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
جناب آقای رئیس جمهور
طی هفتههای گذشته دو تن از نوجوانان زائر مورد آزار و اذیت پلیس فرودگاه جده قرار گرفتند که موجب خدشه دار شدن احساسات و غیرت ملت ایران شد.
از شما به عنوان رئیس جمهور و عضو شورای عالی امنیت ملی خواستاریم ضمن اعتراض به دولت عربستان به خاطر این اقدام، نسبت به مجازات عاملان آن اقدام کرده و موضوع را مورد پیگیری جدی قرار دهید.
به گزارش فارس، این نامه از سوی نادر قاضی پور، احمد امیرآبادی، احمد توکلی، اسماعیل کوثری، رضا آشتیانی، علی مطهری، حمید رسایی، علیرضا محجوب، محمدقسیم عثمانی، علیاصغر زارعی، محمد بزرگواری، الیاس نادران، موسی احمدی، حسین نقوی حسینی، محمد جوکار، جبار کوچکینژاد، عزتالله یوسفیانملا، احمد آریایینژاد و نصرالله پژمانفر به امضاء رسیده است.
اي كاش فقط به اين نامه اكتفا نمي كردند منتخبان ملت ما از نمايندگان غيرت اسلامي ايراني را طلب ميكنيم توصيه كنيد ملت به حج نروند چه عمره چه واجب تا فراهم شدن لوازم ان اگر قرار است به نوجوانان و خانمها اهانت شود اين چه حجي است علماي بلاد اسلام بايد موضع بگيرند به فكر پول سازمان حج و منافع كاروان ها نباشيد ترا به خدا ان كنيد تا در تاريخ ثبت شود اقاي قشقاوي بيش از اين نمي تواند كاري بكند و خودش هم در تلويزيون اقرار كرده