صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد از انتخاب نشدن استاندار در استان مرکزی

کد خبر: ۴۸۹۱۶۱
| |
2436 بازدید

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از عدم انتخاب استاندار در استان مرکزی انتقاد کرد و گفت: نبود استاندار در استان مرکزی مشکلات بسیاری را برای مدیران به وجود آورده است.

محمدحسن آصفری در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 18 فروردین‌ ماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکر شفاهی خطاب به رئیس جمهور و وزیر کشور گفت: متأسفانه 4 ماه است که استان مرکزی استاندار ندارد و علی رغم اینکه باید جلسات کمیته های برنامه ریزی تشکیل شود اما به دلیل اینکه استاندار مشخص نشده مدیران و وضعیت استاندار در حال حاضر بلاتکلیف است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از این رو خواهشمندم که دولت هر چه سریعتر نسبت به انتخاب استاندار اراک اقدام کند.

وی همچنین در تذکری به وزیر راه و شهرسازی افزود: با توجه به اینکه متأسفانه برای افتتاح فرودگاه اراک چندین رئیس جمهور آمده اند اما بعد دوباره بسته شده است و فرودگاه تنها برای ورود شخصیت ها به این استان می باشد بنابراین با توجه به هزینه و بودجه بسیار برای ساخت این فرودگاه اما هنوز مورد بهره برداری قرار نگرفته است.

آصفری در تذکر بعدی تصریح کرد: متأسفانه قطارهای اراک به مشهد دست چندمی بوده و این در شأن مردم استان مرکزی و استان خراسان نیست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین در تذکری اقدامات عربستان در یمن را محکوم کرد و افزود:‌این اقدامات در حال حاضر موجب سکوت مجامع بین المللی شده است از این رو از ریاست مجلس توقع داریم که حداقل جلسه اضطراری اتحادیه بین المجالس کشورهای اسلامی را تشکیل بدهند زیرا جنایات رژیم کودک کش عربستان همانند جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟