صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عمر البشیر: برای تجاوز، به یمن نرفتیم!

رئیس‌جمهوری سودان طی سخنانی ادعا کرد که کشورش در چارچوب ائتلاف عربی برای تجاوز به یمن نرفته بلکه برای کشتن «گروه‌های سرکش» است که به این کشور رفته‌ است.
کد خبر: ۴۸۸۷۰۴
| |
10295 بازدید

رئیس‌جمهوری سودان طی سخنانی ادعا کرد که کشورش در چارچوب ائتلاف عربی برای تجاوز به یمن نرفته بلکه برای کشتن «گروه‌های سرکش» است که به این کشور رفته‌ است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، عمر البشیر، رئیس‌جمهوری سودان طی سخنرانی در شهر عطبره و همزمان با نزدیکی زمان انتخابات در این کشور اعلام کرد: ما برای تجاوز به خاک یمن به این کشور نرفتیم بلکه این دستور خداوند متعال است که به ما امر کرده تا گروه‌های "سرکش" را نابود کنیم، پس ما برای اجرای دستور خداوند است که این کار را می‌کنیم.

عمر البشیر مدعی شد: "حوثی‌ها خواهان صلح در یمن نیستند" و از شرایط کنونی یمن به نفع خود سوءاستفاده می‌کنند به همین خاطر ما برای مقابله با آنان نیروهای خود را به این کشور فرستادیم.

وی ضمن ابراز قدردانی از خلبان‌هایی که در این ائتلاف، فرماندهی هواپیماهای حاضر در یمن را بر عهده دارند، افزود: هواپیماهای سودان هم‌اکنون در حال پرواز بر فراز آسمان یمن است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟