صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جو آرام در اغلب مناطق کشور

کد خبر: ۴۸۸۴۸۵
| |
2646 بازدید

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: طی دو روز آینده در غالب مناطق کشور جوی آرام حاکم است.

به گزارش مهر، احد وظیفه افزود: بر اساس تحلیل اخرین داده های هواشناسی عصر امروز با تضعیف جریانات شمالی بر روی دریای خزر از میزان ابرناکی در استان های ساحلی دریای خزر کاسته می شود و بارش های پراکنده در شمال شرق و شرق کشور و در برخی نواحی با احتمال وقوع رعد و برق پیش بینی می شود.

به گفته وی، در روزهای دوشنبه و سه شنبه جو آرامی در غالب نواحی کشور حاکم خواهد بود. تنها در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر با احتمال رگبار های موقتی در شمال استان خراسان رضوی وجود دارد.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اظهار داشت: خلیج فارس از اواخر امروز به تدریج مواج می شود که این شرایط در روز دو شنبه تشدید شده و در اواخر این روز به نیمه شرقی خلیج فارس محدود می شود و روز سه شنبه خلیج فارس آرام است.

وظیفه تصریح کرد: فردا آسمان تهران صاف همراه با غبار صبحگاهی است. بیشینه و کمینه دمای پایتخت با یک درجه افزایش نسبت به امروز به ترتیب به ۲۳ و ۱۶ درجه سانتیگراد بالای صفر می رسد.  

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟