صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روايت ناگفته‌اي از امام جمعه خرمشهر در اوايل جنگ

اين روحاني بزرگوار که در سال‌هاي حکومت بعثي‌ها در عراق نيز زندان صداميان را تجريه کرده است، پيوندي عميق با آرمان‌هاي انقلاب، ‌امام و رهبري، شهيدان و ارزش‌هاي دفاع مقدس دارد و از جمله يادگاران دفاع مقدس به شمار مي‌رود.
کد خبر: ۴۸۶۳۷
| |
15564 بازدید

آيت‌الله سيد ابوالحسن نوري، امام جمعه خرمشهر، نخستين امام جمعه جانباز کشور است که در حماسه فتح خرمشهر به درجه جانبازي نايل آمد.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، اين روحاني مبارز که در آغاز جنگ تحميلي نيز با راه‌اندازي ستاد رزمندگان مسلمان در کنار شهيد مصباحي، اسلحه به دست، در کوچه‌ها و خيابان‌هاي خرمشهر با دشمن بعثي مي‌جنگيد، در سينه خود، انبوهي از ناگفته‌هاي جنگ به ويژه روزهاي مقاومت خرمشهر را دارد.

اين روحاني بزرگوار که در سال‌هاي حکومت بعثي‌ها در عراق نيز زندان صداميان را تجريه کرده است، پيوندي عميق با آرمان‌هاي انقلاب، ‌امام و رهبري، شهيدان و ارزش‌هاي دفاع مقدس دارد و از جمله يادگاران دفاع مقدس به شمار مي‌رود.

ايشان درباره خاطره به ياد ماندني ديدار خود با حضرت امام خميني (ره) در اوايل جنگ مي‌گويد: روزهاي اول جنگ بود که ما در خرمشهر دريافته بوديم، با وجود اين که دشمن بعثي و متجاوز، جنگ با نظام مقدس و نوپاي جمهوري اسلامي ايران را به شدت جدي گرفته و بر نيت شوم خود بسيار جدي است، شماري از مسئولان به ويژه بني‌صدر، جنگ را جدي نگرفته‌اند و در خرمشهر، مدافعان شهر در کوران اين بي‌توجهي تاوان سنگيني را مي‌دهند.

امام جمعه جانباز خرمشهر مي‌افزايد: پس از اين که توفيق ديدار با امام را به همراه شهيد مصباحي يافتيم، خطاب به آن رهبر بزرگ گفتم: آقا دشمن جنگ را جدي گرفته است و ما نيز بايد با همين شيوه به جنگ دشمن بعثي برويم و سپس امام با تأكيد بر سخنان اينجانب، در حق مدافعان خرمشهر دعا کردند.

هنگامي که از اتاق کوچک ايشان بيرون رفتم، در حالي که برادران مصباحي مشغول بستن بند پوتين‌هاي نظامي خود بودند، حضرت امام به احترام اين رزمندگان مدافع خرمشهر، لحظاتي سر پاي ايستادند تا آنها بند پوتين‌هايشان را ببندند و اين نشان از ارادت حضرت اما راحل به مدافعان خرمشهر و رزمندگان اسلام بود.

آيت‌الله نوري مي‌افزايد: در حالي که فرداي پس از ديدار با امام، تهران را به مقصد جبهه‌ها ترک مي‌کرديم، اعلاميه مهم معظم‌له را از راديو شنيديم که فرمودند در نبرد با صداميان متجاوز جنگ را جدي بگيريد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۳۰
ایکاش این بزرگوار خاطرات خوشان را مکتوب نمایند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۳۱
من بجاي ايشون بودم بجاي خاطرات مشكلات را به گوش رهبري مي رساندم بهر حال ايمه جماعت چشم رهبري هستن. چرا مشكلات به گوش رهبري نمي رسد بهر حال فعلا فرياد رسي براي اين شهر بلاتكليف نيست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۳۱
نفرین ابدی به بنی صدر و کسانی که در وانفسای جنگ صدام خبیٍث ، با اهمال کاری و بی توجهی نه تنها خرمشهر را بلکه تمام خطوط مرزی را رها کردند و کمترین حمایت از نیروهای داوطلب و سپاهی نداشتند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۳۱
چرا کامنت ها را نمایش نمی دین .این چه سایتیه ، همش فیلتر ، اینم از خبر دادنش خاطره تعریف می کنید . یه بازنگری در مورد خبرها تون داشته باشین بد نیست!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۲/۳۱
همه باید کتاب"دا" را بخوانند تا بدانند بر خرمشهر و خوزستان چه گذشته
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟