صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پویول در معرفی‌ کتاب جدیدش گریست

کد خبر: ۴۸۰۷۲۹
| |
1697 بازدید
کاپیتان پیشین بارسلونا که کتاب جدیدی را منتشر کرده است، در برنامه معرفی این کتاب گریه کرد.

به گزارش ایسنا، کارلس پویول در پایان فصل گذشته کفش‌هایش را آویخت تا پس از 15 سال بازی با پیراهن بارسلونا، به یکی از اسطوره‌های باشگاه کاتالانی بدل شود.

پویول اکنون کتاب جدیدی چاپ کرده است که به زندگی میکی روکه، دوست صمیمی‌اش که در سال 2012 به خاطر سرطان درگذشت، پرداخته است. پویول دوستی بسیار نزدیکی با مدافع پیشین رئال بتیس داشت و پس از درگذشت او دچار مشکلاتی هم شد. کتابی که او نوشته است به زندگی روکه پرداخته و از زاویه دیگری آن را مورد بررسی قرار داده است.

او که در معرفی‌ کتاب جدیدش صحبت می‌کرد، وقتی به صحبت از روکه پرداخت، بار دیگر به خاطر از دست دادن دوستش احساساتی شد و به گریه افتاد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار