صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دوربین خبرساز، دوباره خبرساز شد

کد خبر: ۴۷۵۸۸
| |
4065 بازدید

محمد علی آبادی درباره برنامه دوربین خبرساز گفته بود :«ما به دوربین خبرساز احتیاج نداریم ،به دوربین فرهنگ ساز احتیاج داریم!»و البته در جایی یک نقل قول غیر مستقیم از علی‌آبادی هم به گوش رسیده بود که هیچگاه تایید نشد:«این دوربین خطر ساز است!» چالش سازمان تربیت بدنی با رسانه ملی درست از چنین روزهایی بود که استارت خورده ماجرای برنامه نود در زمستان گذشته نقطه اوج ماجرا بود.

به نوشته دنیای فوتبال، اما چالش این بار دامان فدراسیون فوتبال را گرفته است. تمهیدات ویژه برای حفاظت از تیم ملی در برخورد با خبرنگاران سوژه جذابی برای برنامه دوربین خبرساز شده بود تا یکشنبه شب و دوشنبه صبح کسانی که بیننده برنامه دوربین خبرساز بودند شاهد یک فیلمبرداری مخفی و پلیسی از تمرین تیم ملی باشند.

البته با صدای امیر حسین حسینی، مدیر كميته روابط عمومی فدراسیون فوتبال که این روزها سایت فدراسیون را به خوبی می چرخاند. از صدای حسینی مشخص بود که از فیلمبرداری خبر ندارد لحن غیررسمی هم او کاملا مشخص بود اما مدیر روایط عمومی کلا آدم مودبی است و در برخورد با اطرافیانش هیچگاه از دایره ادب خارج نمی‌شود. البته دفعه‌های پیش که دوربین خبرساز یواشکی از برخی افراد صدا و فیلم ضبط می‌کرد بارها صدای بیب‌های مخصوص سانسور پخش می‌شد اما حسینی بدون بیب حرف‌هایش روی آنتن رفت.

اعتماد از بین می‌رود
در این باره با رئیس کمیته روابط عمومی فدراسیون تماس گرفتیم. او که معلوم است حسابي از جواد واحدی ناراحت است به دنیای فوتبال می‌گوید:«تمرین روز یکشنبه تیم ملی با نیم ساعت تاخیر در کمپ تیم‌های ملی شروع شد.خبرنگاران هم به این خاطر که تمرین دیر شروع می‌شد ناراحت بودند که آقای واحدی پیش من آمد. البته در همان وقت خبرنگاران در جایگاه‌هایشان مستقر شده بودند.»

حسینی با ناراحتی ادامه داد:«من نمی‌دانستم دوربین روشن است که آقای واحدی شروع به سوال پرسیدن کرد و من هم خیلی عادی پاسخ دادم و گفتم این تاخیر نیم ساعته به خاطر این بوده که آنالیز ویدیویی افشین قطبی در هتل کمی طول کشیده است. حتی گفتم که از این به بعد جایگاه خیرنگاران در کمپ با آوردن صندلی‌ها بهتر خواهد شد و از این به بعد از آنان پذیرایی هم خواهد شد.»

رئیس کمیته روابط عمومی فدراسیون فوتبال با ناراحتی ادامه داد:«لااقل به من می‌گفتند که می‌خواهند ضبط کنند. این کارها باعث می‌شود اعتماد مسولان فدراسیون از رسانه‌ها سلب شود و مطمئنا این به نفع رسانه‌ها نیست.»

حسینی که توسط مسولان رده بالای فدراسیون از پخش صدایش در برنامه دوربین خبرساز مطلع شده بود به دفعات دیگری اشاره کرد که همین برنامه صدای دیگر مسولان فدراسیون فوتبال را ضبط و اقدام به گخش کرده است.البته حسینی به نام این مسولان هیچ اشاره‌ای نکرد.

واحدی:کلی از این صداها دارم!
جواد واحدی که چند وقت پیش به خاطر درگیری با لیدر استقلال حسابی خبرساز شده بود در گفتگو با دنیای فوتبال در پاسخ به حسینی و دیگر مسولان می‌گوید:«آقایان بدانند دوربین خبرساز همیشه روشن است و هر کس هم که می خواهد ناراحت شود ناراحت شود!»

واحدی با افتخار به ضبط صداهای منصور عظیم‌زاده رئیس کمیته روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال، مسعود عنایت رئیس کمیته داوران وحتی عباس اسماعیل بیگی لیدر باشگاه پرسپولیس و خیلی‌های دیگر اشاره مي‌كند:«ما هم اين صداها را پخش کرده‌ایم، مخصوصا در صدای آقای عنایت از بیب زیاد استفاده کردیم چون ایشان از روی صمیمیت با رسانه‌ها بسیار راحت هستند! البته صدای لیدر پرسپولیس هم حسابی پر از بیب درآمد.»

واحدی ادامه می‌دهد:«همه باید مواظب دوربین خبرساز باشند.»

تهیه کننده برنامه دوربین خبرساز به تشبیه جالبی اشاره می کند:«دوربین خداوند همیشه روشن است و حرکات و رفتار همه بندگانش را ثبت و ضبط می کند .چه فرقی می‌کند و چه اشکالی دارد که مشکلات نشان داده شود و حالا آقای حسینی هم که خیلی خوب پاسخگوی ما بودند و حرف بدی نزدند که نگران باشند یا روی صدایشان بیب بخورد.»

واحدی به ماجرای مشهد و برخورد حراست ورزشگاه ثامن مشهد اشاره می کند و می گوید:«آن آقا به من گفت که فیلم نگیر من هم گفتم که مشهدی مهمان نوازند که مامور با عصبانیت گفت که چرت و پرت نگویم و من هم پخش کردم تا حساب کار دست برخی‌ها بیاید.تازه کلی صدای ضبط شده دارم که اگر بخواهم پخششان کنم فوتبال ایران تکان می‌خورد.»

محور اصلی برنامه دوربین خبرساز با اشاره به اینکه به وقتش این صداها را پخش می‌کند گفت:«ما کلی در کمپ معطل شدیم ،نه صندلی بود که آنجا بنشینیم و نه اینکه شرایط مهیا بود، اینها همه بی احترامی است. خبرنگاران بعضا داخل ماشین‌هایشان گرفتند خوابیدند تا تمرین شروع شود .آخرش هم که دو بازیکن معرفی کرده‌اند برای مصاحبه. اینطوری که نمی‌شود. دوره دکتر دادکان جا برای سوزن انداختن نبود و همه مردم برای تشویق تیم ملی به کمپ می‌آمدند اما حالا...»

واحدی در پایان به دنیای فوتبال می‌گوید که درگیری‌اش با مهماندار هتل آکادمی بر سر نشستن در لابی هتل و نوشیدن چای و دیدن بازی پاس همدان و پرسپولیس را به زودی پخش می کند:«مهماندار با یک برخورد زشت می‌خواست من را از لابی بیرون بیندازد در حالیکه من گفتم خودم پول چایی را می دهم و هیچ احتیاجی به خوردن چایی بازیکنان ندارم!»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟