صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله فرهاد كاظمي به تابناک و تاج: منظورشان فرگوسن و كاپلو كه نيست!

كاظمي در پاسخ به اين كه چرا شما اين اتهامات را به خود گرفته‌ايد، گفت: به هر حال دايره‌ي مربيان ايران چندان هم وسيع نيست. بايد از حق مربيان دفاع كرد. من هم مي‌گويم اگر كسي متهم است، نبايد در فوتبال حضور داشته باشد. بايد با دلايل و مدرك حرف‌ها گفته شود تا حرمت‌ها حفظ شود.
کد خبر: ۴۷۵۸۴
| |
13853 بازدید

دوپينگ، تباني، رشوه، باج‌خواهي، محروميت‌ و ... اينها عبارت‌هايي هستند كه اين روزها در فوتبال ايران زياد شنيده مي‌شود و متاسفانه مراجع قضايي فوتبال نيز هيچ تصميم شفاف و قاطعي درخصوص آن اتخاذ نمي‌كنند. اين موضوع تا حدي گسترده شده كه اخيرا برخي از رسانه‌ها با تاييد ارتباط برخي از مربيان فوتبال با اين واژه‌ها از محروميت مادام العمر آنها خبر داده‌اند.

فرهاد كاظمي يكي از مربياني است كه معتقد است طرح اين مسايل و موضوعات در رسانه‌ها بدون اثبات آن جنبه‌ي تخريبي براي فوتبال ايران دارد. او با انتقاد شديد از طراحان اين سناريوها خواست كه به جاي جنجال و تنش در فوتبال، مدارك و دلايل خود را ارايه كنند تا متهمان واقعي محاكمه و از فوتبال اخراج شوند.

سرمربي پيشين تيم فوتبال سپاهان اصفهان در گفت‌وگو با ايسنا، افزود: متاسفانه اين روزها فوتبال ايران دچار حاشيه شده است و در طي اين چند روزي كه حاشيه گسترش يافته، خبرنگاران فراواني با من تماس گرفته‌اند و اين خود اثبات مي‌كند كه در فوتبال ايران حاشيه حرف اول را مي‌زند، چرا كه در زمان مسابقات مهم كمتر خبرنگاري سراغي از فرهاد كاظمي و تيمش مي‌گرفت.

وي افزود: اخيرا سايت بي‌شهامت و بي‌هويتي به نام (ت) با طرح اسامي به صورت مخفف اعلام كرده كه مربياني براي هميشه از فوتبال پاك ايران محروم خواهند شد. واقعيت اين است كه اين اسم‌هاي مخفف نه مربوط به فرگوسن است و نه كاپلو! بلكه به مربيان داخلي برمي‌گردد. متاسفم كه مربيان پيش از اثبات بي‌گناهي متهم مي‌شوند.

كاظمي تاكيد كرد: آن سايت اگر شجاعت دارد، اسم را به طور كامل بياورد تا مربيان ناپاك جايگاه خود را بهتر بدانند و آنها نيز قدرت دفاع از خود را پيدا كنند. معتقدم كه بايد در اين موضوع نهادهاي امنيتي به طور جدي ورود كنند تا خداي ناكرده آبروي مومني ناخواسته ريخته نشود. سازمان بازرسي كل كشور هم بايد به اين موضوع ورود كند.

وي كه ظاهرا بيش از هر كسي از اين اخبار به ستوه آمده است، تاكيد كرد: سايتي كه نه كارنامه دارد و نه آبرو، نبايد با بي‌آبرويي آبروي بندگان خدا را ببرد. من در جريان مسايل دوپينگ اخير بارها به كميته‌ي انضباطي رفتم و از حق خودم دفاع كردم. امير المومنين (ع) هم مي‌گويد بايد حق را گرفت و من هم در آن موضوع از حقم دفاع كردم. الان هم اگر اتهامي عليه من باشد، به دنبال گرفتن حق خواهم بود.

كاظمي درمورد اظهارات اخير مهدي تاج نايب رييس فدراسيون فوتبال مبني بر تاييد محروميت برخي از مربيان فوتبال گفت: بهتر است تاج در حيطه و اختيارات خودش اظهارنظر كند. بحث فدراسيون فوتبال درباره‌ي منشور اخلاقي حاكم بر فوتبال است كه در اين موضوع ما نيز در خدمت فدراسيون هستيم اما، اينكه با فرافكني فدراسيون بخواهد هم راستا با جريان‌هاي خبري دست به تخريب مربيان بزند، قابل توجيه نيست. فدراسيون هم بايد در اين موضوع صداقت داشته باشد.

وي افزود: اكنون كفاشيان مسوول اول فوتبال ايران است و او بايد در اين مورد حرف بزند. اگر هم موضوعي باشد در كميته انضباطي رسيدگي شود. من در فصل جاري يك بار هم به كميته انضباطي نرفته‌ام ولي اگر لازم باشد با كمال ميل خواهم رفت.

كاظمي در پاسخ به اين كه چرا شما اين اتهامات را به خود گرفته‌ايد، گفت: به هر حال دايره‌ي مربيان ايران چندان هم وسيع نيست. بايد از حق مربيان دفاع كرد. من هم مي‌گويم اگر كسي متهم است، نبايد در فوتبال حضور داشته باشد. بايد با دلايل و مدرك حرف‌ها گفته شود تا حرمت‌ها حفظ شود.

وي گفت: از علي‌آبادي هم مي‌خواهم به عنوان بزرگ ورزش موضوع را مديريت كند.

كاظمي در پايان حق هرگونه شكايت از رسانه‌هايي كه اين روزها باعث تخريب چهره‌ي برخي از مربيان از جمله خود او را سبب شده‌اند، براي خود محفوظ دانست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟