صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جمشیدیان: خدا جواب‌ آنها را می‌دهد

کد خبر: ۴۷۴۰۲۸
| |
2079 بازدید
هافبک پیکان با انتقاد از رفتاری که با او در استقلال رخ داد از سرمربی این تیم انتقاد کرد.

به گزارش تسنیم، احمد جمشیدیان در پایان دیدار استقلال و پیکان که با شکست یک بر صفر تیمش همراه بود، درباره جدایی‌اش از استقلال در ابتدای این فصل گفت: هر روز دلیل جدایی من از سوی مسئولان استقلال یک چیز اعلام می‌شود اما برای مردم دروغ‌های آقایان رو شده است.

وی ادامه داد: نسبت به جدایی‌ام از این تیم حرفی ندارم و چیزی هم نمی‌گویم. دلیل این موضوع برای من مهم نیست و تشخیصی است که آنها داده‌اند اما روز آخر نقل‌وانتقالات بود که به من گفتند از لیست خارج شده‌ام. مهم نیست و همه چیز تمام شد اما خدا جواب‌شان را می‌دهد.

هافبک تیم فوتبال پیکان در واکنش به این مسئله که منظور این است که خدا جواب آقای قلعه‌نویی را می‌دهد با تعجب گفت: آقا؟!

جمشیدیان درباره داوری دیدار استقلال و پیکان خاطرنشان کرد: بعد از بازی شنیدیم گل‌مان سالم بوده است.

وی با اشاره به روند بازی گفت: طبق برنامه‌ای که داشتین کارمان را انجام دادیم. استقلال در ورزشگاه آزادی و با وجود ستاره‌هایش موقعیت زیادی نداشت. درست است که آنها مالکیت توپ را بر عهده داشتند اما موقعیت زیادی به آنها ندادیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟