ریکارد سرمربی آینده منچسترسیتی؟
مسئولان باشگاه منچسترسیتی قصد دارند فرانک ریکارد سرمربی اسبق بارسلونا را جانشین مارک هیوز سرمبی فعلی خود کنند.
به گزارش گل و به نقل از Mail on Sunday، مسئولان منچسترسیتی در صورتی که احساس کنند هیوز نمی تواند انتظارات آنها را برآورده کند فرانک ریکارد را به عنوان سرمربی جدید خود جذب خواهند کرد
با توجه به رابطه نه چندان خوب هیوز با بازیکنانی نظیر روبینیو ، الانو و میکا ریچاردز رفتن این مربی ولزی از منچسترسیتی چندان دور از ذهن به نظر نمی رسد.ریکارد که اخیرا اعلام کرده قصد دارد به فوتبال بازگردد مورد توجه چندین باشگاه اروپایی از جمله میلان و ولفسبورگ قرار گرفته است.
بعد از اینکه سرمایه داران عرب مالکیت باشگاه را در اختیار گرفتند تا به حال پیشنهادهای جالبی برای جذب ستاره های فوتبال اروپا از جمله کاکا، کاناوارو و رائول ارئه کرده اند.شاید اگر ریکارد هدایت سیتی را به عهده بگیرد بازیکنان بزرگ فوتبال اروپا پیشنهاد های این تیم را بیشتر جدی بگیرند.


