حضور صبری در پرسپوليس منتفي شد
بازيكن تيم فوتبال مقاومت سپاسي با اشاره به مذاكراتش براي حضور در تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به احتمال فراوان حضورم در پرسپوليس منتفي خواهد بود.
مصطفي صبري در گفتوگو با ايلنا افزود: براي من زياد تفاوتی ندارد که در چه تيمي بازي كنم، اما خود پرسپوليسيها در اين ارتباط شلوغكاري كردند و اعلام كردند با من قرارداد داخلي بستند در حالی که هیچ خبری نبود و بعد از آن به يكباره همه چيز را فراموش کردند.
وي ادامه داد: مديران پرسپوليس در ابتدا طي مذاكراتي اعلام كردند در ليست وينگادا صحبتهايي در خصوص حضور من در اين تيم شده اما بعد از آن گفتند هنوز تكليف آقاي وينگادا مشخص نيست. با اين وضعيت به مدير برنامههايم اعلام كردم هر چه سريعتر يك تيم تهراني را پيدا كند چرا كه دوست دارم در تهران فوتبالم را ادامه بدهم.
صبري اضافه كرد: روزهاي خوبي را در تيم مقاومت سپري كردم و همواره خودم را مديون اين باشگاه ميدانم. دوست دارم با تسويه و حساب مالي و با دلي خوش با آنها خداحافظي كنم. البته يك مقدار طلب دارم كه مديران باشگاه مقاومت اعلام كردند آن را پرداخت خواهند كرد.


