صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

داورزنی: منتظر اقدام صداوسیما هستیم

کد خبر: ۴۶۸۳۶۵
| |
3521 بازدید
رییس فدراسیون والیبال با اشاره به اینکه هنوز تکلیف حق پخش تلویزیونی مسابقه‌های لیگ جهانی مشخص نشده گفت: برای گرفتن طلب خود از فدراسیون جهانی منتظر حل این موضوع هستیم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا داورزنی در حاشیه مجمع فدراسیون والیبال گفت: خوشبختانه با موفقیت‌های اخیر به الگوی مثال‌زدنی برای فدراسیون‌ جهانی تبدیل شده‌ایم و نظر همه را به خود جلب کرده‌ایم. البته هنوز کارهای زیادی وجود دارد و راه بسیار طولانی و دشواری پیش رو داریم. با این حال باور دارم که والیبال ایران شایستگی قرار گرفتن روی سکوی المپیک را هم دارد. والیبال ایران بدون توقف و شبانه‌روزی کار کرد تا امروز شاهد موفقیت آن در تمام رده‌های سنی باشیم. از این پس باید بیش از گذشته تلاش کنیم تا در رتبه نخست جهان قرار بگیریم.

داورزنی با عذرخواهی از روسای هیات‌های استانی تاکید کرد: ما توانستیم در دو سال اخیر به استان‌ها سرکشی کنیم این هم بابت مشغله زیادی بود که در فدراسیون داشتیم اما مطمئن باشید امسال این کم‌کاری را جبران می‌کنم. فدراسیون والیبال امروز از نظر مالی به خودکفایی رسیده است اما در سال آینده به کمک‌های دولتی احتیاج داریم زیرا باید این بودجه برای تجهیز سخت‌افزاری سالن‌ها در استان‌های مختلف به کار ببریم.

رییس فدراسیون والیبال همچنین در موضع‌گیری نسبت به گزارش مالی فدراسیون والیبال خاطرنشان کرد: برخی موارد در این گزارش قید نشده بود. برای مثال پول بلیت سفر رفت و برگشت تیم‌های ما به مسابقه‌های جهانی و مختلف بین‌المللی از فدراسیون بین‌ا لمللی پرداخت می‌شود که در این گزارش قید نشده بود.

وی تاکید کرد: مقداری از پول ما در حساب فدراسیون جهانی والیبال باقی مانده که این موضوع منوط به پیگیری سازمان صداوسیما و پرداخت حق پخش مسابقه‌های لیگ جهانی توسط سیمای جمهوری اسلامی است. در ابتدا باید حساب و کتاب حق پخش تلویزیونی مشخص شود تا بتوانیم پول خود را از فدراسیون جهانی والیبال بگیریم.

داورزنی بار دیگر تاکید کرد: والیبال ثابت کرد که ایران با وجود همه تحریم‌ها، سختی‌ها و مشکلات، کشور ثروتمندی است و می‌تواند بر روی سکوی افتخارات بین‌المللی قرار بگیرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار