صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولاند خواستار اتحاد مردم فرانسه در برابر تروریسم

به دنبال حملات مرگبار چند روز اخیر در فرانسه توسط افراد مسلح، رئیس جمهوری این کشور از مردم فرانسه خواست در برابر تروریسم متحد باشند.
کد خبر: ۴۶۵۲۴۴
| |
2588 بازدید
به دنبال حملات مرگبار چند روز اخیر در فرانسه توسط افراد مسلح، رئیس جمهوری این کشور از مردم فرانسه خواست در برابر تروریسم متحد باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، فرانسوآ اولاند رئیس جمهوری فرانسه گفت: من از مردم فرانسه اتحاد را در برابر مواجهه با تروریسم می خواهم. این بهترین سلاح ماست. ما باید عزم خود را در برابر چیزهایی که می توانند میان ما تفرقه ایجاد کنند، نشان دهیم.

اولاند در این سخنرانی بر این موضوع تاکید کرد که فرانسه باید در برابر تروریسم و افراطی‌گری سرسخت باشد.

فرانسه در روزهای اخیر شاهد حوادثی بود که در تاریخ این کشور بی سابقه بوده است. از جمله این حوادث حمله سه فرد مسلح به دفتر یک نشریه در پاریس اشاره کرد که دست کم 12 کشته برجای گذاشت.

همچنین روز گذشته نیز رسانه های فرانسه از تیراندازی و گروگان‌گیری جدید در منطقه‌ای دیگر از پاریس خبر دادند. صدای چهار انفجار از محل گروگان‌گیری شنیده شد و خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که گروگان‌ها آزاد شدند. "آمدی کولیبالی"، فرد گروگانگیر نیز بر اساس آخرین گزارش‌ها کشته شد.

در همین حال نخست‌وزیر فرانسه نیز به ناکامی امور اطلاعاتی این کشور در جلوگیری از اتفاقات اخیر در فرانسه اعتراف کرد. به دنبال این حملات در فرانسه انتقادها از مقامات و سازمان‌های اطلاعاتی این کشور به دلیل عدم توانایی در رهگیری اقدامات این افراد مسلح مطرح شده است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟