شهرام محمودی:
بعضی افراد از حواشی بازی سوءاستفاده کردند
کد خبر: ۴۶۵۰۱۹
| | 2040 بازدید
کاپیتان تیم والیبال شهرداری ارومیه پس از شکست از نوین کشاورز گفت: این درست نیست که برخی از حواشی سوء استفاده کنند و بازی را به جنجال بکشند.
شهرام محمودی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بازی سختی برابر نوین کشاورز داشتیم. می دانید که از قبل هم تیم ما با مصدومیتها دست و پنجه نرم می کرد. متاسفانه در طول بازی هم میلاد عبادی پور مصدم شد و نتوانست ادامه دهد. از ست دوم نزدیک بود سوار بازی شویم اما به دلایلی بازی را واگذار کردیم. من به تیم نوین کشاورز تبریک میگویم. حالا باید برویم و فیلم این مسابقه را آنالیز کنیم تا اشکالات خود را متوجه شویم.
وی افزود: حواشی خاصی در این بازی نبود. نوین کشاورز بازیکنان جوانی دارد. وقتی که جوانتر ها مقابل بازیکنان بزرگ بازی میکنند، شاید کنترل احساسات را از دست بدهند. این موضوع هم برای بازیکنان ما قابل هضم نبود. من هم به نمایندگی از تیم شهرداری ارومیه خواستم تا جو را آرام کنم. این درست نیست که برخی از این حواشی سوء استفاده کنند. این درست نیست که بخواهند به چنین حاشیههایی دامن بزنند و بازی را به جنجال بکشند.
کاپیتان تیم شهرداری ارومیه درباره غیبت معروف گفت: دیگر دوست ندارم درباره این موضوع صحبت کنم. ما حالا پاسور جدیدی داریم و با این بازیکن جدید باید به اهداف خود برسیم. من برای سعید معروف آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم همچنان موجب سرافرازی ایران شود.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



