آتشسوزی در خانهای پر از زباله
سخنگوی سازمان آتشنشانی شهر تهران گفت: در ساعت 5.26 بامداد امروز حادثه آتشسوزی در میدان نامجو ابتدای خیابان پازوکی به سامانه آتشنشانی شهر تهران اعلام و ماموران 4 ایستگاه آتشنشانی به محل حادثه اعزام شدند.
به گزارش جام جم، جلال ملکی در گفت وگو با فارس درباره حادثه آتش سوزی در یک ساختمان پر از زباله اظهار داشت: در ساعت 5.26 بامداد امروز حادثه آتش سوزی در میدان نامجو ابتدای خیابان پازوکی به سامانه آتش نشانی شهر تهران اعلام و 4 ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: با حضور آتش نشانان مشاهده شد یک منزل بزرگ به وسعت 450 متر مربع که 300 متر مربع آن حیاط و دو طبقه 150 متری به همراه دو باب مغازه بوده دچار آتش سوزی شده است.
ملکی بیان داشت: یکی از مغازه ها به همراه حیاط و دو طبقه دیگر که مملو از آشغال و ضایعات بود دچار آتش سوزی گسترده ای شده بود که آتش نشانان نسبت به اتباع حریق اقدام کردند و با حضور عوامل شهرداری تا ساعت 1.30 ده کامیون ضایعات از این مکان بیرون آورده شد و احتمالا ده کامیون دیگر نیز در آنجا ضایعات بود.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران بیان داشت: این مکان محل تجمع حیوانات موذی از جمله گربه و موش بود و در ساعت 13.30 عملیات این حادثه به پایان رسید.



