میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

زمان و مکان دور آتی مذاکرات ایران و 1+5

سیدعباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران با اعلام این مطلب گفت: مذاکره با 1+5، 27 دی‌ماه در ژنو برگزار می‌شود و قبل از آن مذاکرات دو جانبه با هیأت‌های آمریکا و روسیه برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۴۶۴۳۳۹
| |
5760 بازدید

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان از دیدارهای دوجانبه هیأت مذاکره کننده ایران با هیأت‌های مذاکره کننده آمریکا و روسیه خبر داد.

به گزارش ایسنا، سیدعباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران با اعلام این مطلب گفت: مذاکره با 1+5، 27 دی‌ماه در ژنو برگزار می‌شود و قبل از آن مذاکرات دو جانبه با هیأت‌های آمریکا و روسیه برگزار خواهد شد.

پیش از این اعلام شده بود که دور تازه مذاکرات ایران و 1+5 در سطح معاونان از 25 دی‌ماه در ژنو آغاز می‌شود در عین حال برخی اخبار از احتمال حضور وزیر خارجه کشورمان و فدریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نیز کاترین اشتون، نماینده 1+5 در مذاکرات هسته‌ای خبر می‌دهند. با این حال حضور رییسان هیأت‌های دو طرف منوط به پیشرفت مذاکرات ارزیابی شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات