صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اخبار متناقض درباره سرنوشت خلبان اسیر داعش

منابع غیر رسمی از اعدام خلبان اردنی توسط داعش خبر دادند، اما مقامات اردنی این خبرها را فرافکنی خوانده اند.
کد خبر: ۴۶۳۷۰۷
| |
13093 بازدید
اخبار متناقض درباره سرنوشت خلبان اسیر داعش
منابع غیر رسمی از اعدام خلبان اردنی توسط داعش خبر دادند، اما مقامات اردنی این خبرها را فرافکنی خوانده اند.

به گزارش مهر، روزنامه القدس العربی نوشت: «منابع رسمی اردن از ادامه تلاش مقامات این کشور برای آزاد کردن خلبان نیروی هوایی این کشور خبر می دهند. همچنین منابع رسمی امان اخبار منتشر شده از عملیات آزادسازی خلبان اسیر شده را تأیید نکرده اند.»

این روزنامه در ادامه نوشت: «مقامات اردن هر گونه خبر در خصوص اعدام "معاذ الکساسبه" خلبان اسیر شده که در رسانه ها در حال انتشار است را تأیید نمی کنند. منابع رسمی امان هر گونه خبر در رابطه با این موضوع را در زمان مناسب و طبق مصالح اردن اعلام خواهند کرد.»

خاطرنشان می شود که منابع غیر رسمی از اعدام خلبان اردنی که در اواخر سال 2014 توسط داعش اسیر شده بود، خبر می دهند ولی مقامات امان گفته اند ما این اخبار را نه تنها تأیید نمی کنیم بلکه حاضر نیستیم تا پاسخ آنها را در خصوص این فرافکنی ها و ادعاها بدهیم.

همچنین یکی از سرکردگان داعش موسوم ابوالمغیره الهاشمی رئیس دادگاه شرع داعش در منطقه الشدادی در منطقه الحسکه اعلام کرد معاذ الکساسبه تاکنون اعدام نشده است.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...