صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
علي آبادي در ديدار با وزير ورزش چين:

نبايد اجازه دهيم برخي كشورها ورزش را سياسي كنند

کد خبر: ۴۶۳۶۰
| |
1453 بازدید

رئيس سازمان تربيت بدني در ديدار با وزير ورزش چين گفت:ورزش بايد طراوت و زيبايي خود را حفظ كند و نبايد اجازه دهيم بعضي كشورها آن را سياسي كنند.

به گزارش فارس، محمد علي آبادي صبح امروز در ديدار با ليوپينگ وزير ورزش چين با اشاره به مناسبات گسترده دو ملت در ابعاد مختلف، بر ضرورت اتحاد كشورهاي آسيايي در ورزش تاكيد و از اين مقوله به عنوان موضوعي مشترك براي پيوند بيشتر دولت‌ها و ملت ها نام برد.

وي با تاكيد بر ضرورت دور نگاه داشتن ورزش از سياست اظهار داشت: برخي از كشورهاي قدرتمند علاقه‌مند هستند تا اين مقوله را سياسي كنند و ما نبايد اجازه دهيم تا اين اتفاق رخ دهد. بايد تلاش كنيم تا ورزش طراوت و زيبايي خود را آن گونه كه هست حفظ كند.

رئيس سازمان تربيت بدني با اشاره به دستاوردهاي چين در امر ورزش، گفت: امروز كشور و ملت شما براي بسيار از كشورها به عنوان الگوي مطرح هستند و ما نيز اميدواريم با بهره گيري از تجربيات شما به سطحي مطلوب در اين زمينه دست پيدا كنيم.

علي آبادي از المپيك پكن به عنوان افتخار آسيا نام برد و تصريح كرد: مطمئن هستم اين بازي ها در تاريخ جهان براي هميشه به يادگار خواهد ماند.

وي از بازي هاي كشورهاي اسلامي به عنوان مهمترين رويداد ورزشي ايران نام برد و افزود: از سه سال پيش اقدامات ما براي برگزاري هرچه بهتر اين مسابقات شروع شده است و ما تا حدودي آماده برگزاري اين پيكارها هستيم.

ليوپينگ نيز ضمن قدرداني از مسوولان ورزش ايران در برگزاري كنفرانس وزيران كشورهاي آسيايي اظهار اميدواري كرد مناسبات دو كشور بيش از پيش افزايش يابد.

وي با اشاره به بازي‌هاي المپيك پكن از تلاش و همكاري جمهوري اسلامي ايران در راه برگزاري اين مسابقات قدرداني و ضمن استقبال از ديدگاه علي آبادي اظهار اميدواري كرد در نشست وزيران ورزش كشورهاي آسيايي روابط دو كشور مستحكم تر شود.

وزير ورزش چين همچنين آمادگي كشور خود را براي همكاري با ايران در برگزاري مسابقات همبستگي كشورهاي اسلامي اعلام كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟