میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شبکه سه پخش «مردان آهنین» را تایید نکرد

شبکه سه می‌گوید، پخش سری جدید مسابقه «مردان آهنین» در اولویت این شبکه نیست.
کد خبر: ۴۶۲۰۳۱
| |
12717 بازدید

شبکه سه می‌گوید، پخش سری جدید مسابقه «مردان آهنین» در اولویت این شبکه نیست.

به گزارش ایسنا، «مردان آهنین» یا «قویترین مردان ایران» یک مسابقه ورزشی بود که در ایام نوروز و در سال‌های ۷۷، ۸۰ و از ۸۳ تا ۹۱ از شبکه سه سیما پخش شد. این برنامه در دو سال‌ اخیر از تلویزیون پخش نشد.

اما محمود شهریاری - مجری تلویزیون - روز گذشته از ضبط سری جدید برنامه مردان آهنین با عنوان «مردان پولادی» خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این برنامه نوروز امسال از شبکه سه سیما به روی آنتن برود.

پس از انتشار این خبر، روابط عمومی شبکه سه در مطلبی اعلام کرد که «برای ساخت سری جدید "مردان آهنین"، هیچگونه مذاکره‌ و توافقی با این شبکه نشده و تولید و پخش چنین برنامه‌ای در اولویت شبکه نیست.»

محمود شهریاری در گفت‌وگویش با ایسنا پخش «مردان آهنین» از تلویزیون را احتمالی خوانده و اعلام کرده بود که در صورت به توافق نرسیدن با شبکه، این برنامه را از طریق شبکه نمایش خانگی عرضه می‌کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات