بر اساس نظرسنجی سی‌ان‌ان و وموسسه ORC ;

سومین «بوش»، نامزد پیشتاز جمهوری‌خواهان

نتیجه نظرسنجی سی‌ان‌ان و وموسسه ORC نشان می‌دهد «جب بوش» از دیگر رقبای خود برای نامزدی نهایی حزب جمهوری‌خواه از شانس بیشتری برخوردار است.
کد خبر: ۴۶۱۷۴۸
| |
9086 بازدید
نتیجه نظرسنجی سی‌ان‌ان و وموسسه ORC نشان می‌دهد «جب بوش» از دیگر رقبای خود برای نامزدی نهایی حزب جمهوری‌خواه از شانس بیشتری برخوردار است.

به گزارش فارس، بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی‌ها «جب بوش» با 23 درصد آرا بیشترین شانس را در میان نامزدهای محتمل جمهوری‌خواه به عنوان نامزد نهایی این جزب در انتخابات ریاست جمهوری 2016 کسب کرده و پس از وی «کریس کریستی» فرماندار نیوجرسی 13 درصد را از آن خود کرده است.

نتیجه نظرسنجی سی‌ان‌ان و وموسسه ORC که مربوط به ۱۸ تا ۲۱ دسامبر است، همچنین نشان می‌دهد «بن کارسون» عضو حزب جمهوری‌خواه با کسب ۷ درصد، «مایک هوکابی» فرماندار آرکانزاس با ۶ درصد و «رند پال» سناتور جمهوری‌خواه نیز با ۶ درصد در رده‌های بعدی قرار دارند.

نتیجه این نظرسنجی در حالی منتشر شده که برخی رسانه‌های مستقل بین‌المللی با اشاره به اعلام نامزدی «جب بوش» برادر رئیس‌جمهور سابق آمریکا در انتخابات پیش رو، از «خاندانی» بودن نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به شدت انتقاد کرده و آن را نشانه‌ای از دموکراتیک نبودن سیستم انتخاباتی این کشور می‌دانند.


اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت