درگیری داخلی تروریست ها در جنوب حمص

منابع آگاه از درگیری های داخلی تروریستها در جنوب حمص و هلاکت تعدادی دیگر در درگیری ها داخلی در حومه غربی درعا خبر دادند.
کد خبر: ۴۵۹۹۰۷
| |
5393 بازدید
منابع آگاه از درگیری های داخلی تروریستها در جنوب حمص و هلاکت تعدادی دیگر در درگیری ها داخلی در حومه غربی درعا خبر دادند.

به گزارش مهر به نقل از شبکه المنار، منابع سوری اعلام کردند: در درگیری میان جیش الاسلام و جبهه النصره با داعش در جنوب شهر القریتین در حومه جنوبی حمص شماری از تروریستهای دو طرف به هلاکت رسیدند.

در حومه غربی درعا نیز منابع وابسته به تروریستها از کشته شدن 50 فرد مسلح از جبهه النصره و گروه موسوم به شهدای الیرموک در درگیری های چند روز قبل خبر دادند.

از سوی دیگر منابع خبری به ورود خانواده های تروریستهای داعش در عراق پس از شکست های این گروهک در سنجار در استان نینوای عراق به شهر تل ابیض در حومه الرقه سوریه اشاره کردند.


اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت