صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نزاع محمد خامنه‌ای و هاشمی رفسنجانی به نفع چه کسانی است؟

جریاناتی که با علم به اینکه اعمالشان به نظام اسلامی آسیب می‌زند، ‌چنین کارهایی می‌‌کنند تا شاید چند صباح دیگر، باز بر بالای این بی‌اخلاقی‌ها، جامه قدرت ‌بر تن کنند، وگرنه چه دلیلی دارد که تریبونی باشند برای تخریب شهید بهشتی؟ چه لزومی دارد وی را تمامیت‌خواه بخوانند و همصدا با ادعاهای آن زمان بنی‌صدر شوند؟ آیا آنان نظر حضرت امام در مورد آیت‌الله شهید بهشتی را نمی‌دانند؟
کد خبر: ۴۵۹۰۴۸
| |
68974 بازدید
|
۸

در روزهای گذشته، یکی از نشریات کشور، مصاحبه مفصلی ‌با آیت الله سید محمد خامنه‌ای انجام داد؛ مصاحبه‌ای که انصافا‌ باید گفت، در آن ادعاهای سنگینی درباره نظام سیاسی، رهبری حضرت امام خمینی (ره)، نقش آیت الله دکتر بهشتی ـ البته با صفاتی ناپسند نسبت به ایشان ـ نقش آیت الله هاشمی و البته ادعاهایی گران و غیر قابل اثبات علیه ایشان، نقش مرحوم سید احمد خمینی و مرحوم آیت الله منتظری‌‌ بیان شده بود.

به گزارش «تابناک»، متأسفانه برخی ‌خبرگزاری‌های مدعی ارزشمداری هم، عباراتی را که مصاحبه شونده در مورد شهید بهشتی به کار برده بود، عینا در خبرگزاری‌های خود به کار بردند و برخی دیگر هم همه ادعاهای ‌اثبات‌ناشدنی در مورد آقای هاشمی رفسنجانی را استفاده کردند و تنها به حذف صفت تمامیت‌خواه ـ که سید محمد خامنه‌ای در مورد شهید بهشتی به کار برده بود ـ بسنده کرده بودند.

حجم ادعا‌ها در آن مصاحبه آنقدر گسترده بود که از پیش به نظر می‌رسید که آیت الله هاشمی هم به این ادعا‌ها پاسخ دهد و سرانجام هم وی به این مصاحبه واکنش نشان داد و البته آن ادعاهای سنگین، پاسخی تند و عتاب آلود ‌دریافت کرد.

اکنون دیگر آن مصاحبه و پاسخ آن‌ انجام شده و آنچه نمی‌باید می‌شد، شده است؛ اما اکنون سؤال از گروه هایی که دنبال دو قطبی کردن فضای جامعه هستند این است که با نبش قبر کردن حوادثی که صد‌ها شاهد زنده دارد و اتفاقا شخص رهبری انقلاب هم در جریان جزء به جزء تحولات آن سال‌ها بوده است، به دنبال چه هدفی هستند؟ چه کمکی با این ادعاپراکنی‌ها در جامعه دارند؟ ادعاهایی که نه خود آنان و نه مصاحبه شونده آنان قادر به اثبات آن نیستند و اتفاقا رهبری انقلاب، بار‌ها و بارها‌ در این مورد‌ خلاف ادعاهای آنان و مصاحبه شونده آنان، اظهاراتی را بیان کرده‌اند.

شاید اکنون عده ای از نیروهای افراطی که تیرشان به هدف خورده ‌و توانسته‌اند دو عالم با سابقه را رو در روی هم قرار دهند و به نوعی از آنان علیه همدیگر سخن بکشند. این خوشحالی‌ها البته زودگذر است. آنان شاید چند روزی سرمست افشاگری خود باشند و به زعم خود یکی از دشمنان خودساخته خود را که اتفاقا از ارکان‌های انقلاب اسلامی امام خمینی است، مورد هجمه قرار داده باشند، اما در میان‌مدت و دراز مدت، افراط و بد‌‌خواهی و بد‌اخلاقی آنان، دامن خود آنان را نیز خواهد گرفت.

غم انگیز‌ترین که پیشتر جامعه ایرانی هزینه این افراط گرایی ها را داده است و همه در ساله ای پیش خود عیان مشاهده کردند که نتیجه بی‌حرمتی‌های افراط گرایان هر دو جناح، چه بلایی بر سر جامعه ایرانی آورد و چه هزینه‌ها به کشور و نظام اسلامی که تحمیل نکرد!

جریان هایی  که عامدا و آگاهانه و با علم به اینکه اعمالشان به نظام اسلامی آسیب می‌زند، ‌چنین کارهایی می‌‌کنند تا شاید چند صباح دیگر، باز بر بالای این بی‌اخلاقی‌ها، جامه قدرت ‌بر تن کنند، وگرنه چه دلیلی دارد که تریبونی باشند برای تخریب شهید بهشتی؟ چه لزومی دارد وی را تمامیت‌خواه بخوانند و همصدا با ادعاهای آن زمان بنی‌صدر شوند؟ آیا آنان نظر حضرت امام در مورد آیت‌الله شهید بهشتی را نمی‌دانند؟

این روز‌ها کشور برای حرکت به سمت جلو‌ به آرامش نیاز دارد. این کشور و این نظام اسلامی که ثمره خون هزاران هزار شهید گرانقدر است، این روز‌ها آنقدر تحت فشار ظالمانه‌ترین فشارهای غربی و تهدیدات تکفیری و وهابیان هست که هر حرکتی در جهت به هم زدن آرامش آنان، جز خدمت به بیگانه و بازی در زمین آنان نیست.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۹۴
انتشار یافته: ۸
محسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
باسلام
بنده یادم هست منافقین به مرحوم بهشتی میگفتند تمامیت خواه
امام فرمود بهشتی مظلوم زیست مظلوم مردخارچشم دشمنان اسلام بود
مرحوم بهشتی برای استقرار نظام خیلی زحمت کشید لذا هنوز دشمن داره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
درود برتابناک
ناشناس
|
Italy
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
مسئله سود یا ضرر این و ان نیست. مسئله این است که تاریخ و سیره حضرت امام (ره) بر علیه یاران وفادار امام در حال تحریف است.
همه مون
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
آفرین، چقدر خوب شدی تابناک جان. حقگو ، معقول ، شجاع. تازه گیا هر روز داری گل تر میشی. مردم دوستت دارن. مردم انقلابشونو دوس دارن. مردم امام شونو دوس دارن. مردم کشورشونو دوس دارن.مردم بزرگان انقلاب شونو دوس دارن. مردم از اسرائل وامریکا متنفرن. مردم از افراطیا متنفرن. مردم از هتاکا متنفرن. مردم از بی اخلاقا متنفرن.مردم دین اسلام واقعی، همون چیزی که پیامبرشون آورد وامامان شون تبلیغ وترویج کردن میخوان. دنیا رو هم در چارچوب دین دوس دارن. به آرامش نیاز دارن. وخلاصه مردم خیلی خوبن. لیاقت خیلی چیزای خوب رو هم دارن.الهی خدا کمکشون کنه...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
چطور این دو نفر رو در یک ترازو گذاشتی تابناک ؟ این کجا و آن کجا؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
چه دلیلی دارد که شما با بحث و گفتگو مخالفید و همیشه علاقه دارید آرامش دروغین و خودسانسوری حاکم باشد.

این جدل ها و مناظره های سیاسی طبیعی است و روشنگر نسبت به اتفاقات تاریخی البته باید اخلاق رعایت شود.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
باتوجه به اینکه ایشا ن اخوی رهبری میباشند باید درگفته هایشان مراعات فرمایند تا ضربه ای به رهبری وارد نگردد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
کاش با کمی انصاف به زحماتی که امثال آقای رفسنجانی برای این مملکت کشیدن هم فکر میکردیم و وجدان خودمون رو به گاری هر سیاستی نمیبستیم . . .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟