نقشه آسیبهای زنان و خانواده در شهرستانها
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از تهیه نقشه آسیب های حوزه زنان و خانواده در شهرستان های ایران خبر داد.
کد خبر: ۴۵۵۰۶۰
| | 3430 بازدید
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از تهیه نقشه آسیب های حوزه زنان و خانواده در شهرستان های ایران خبر داد.
به گزارش مهر، شهیندخت مولاوردی شامگاه چهارشنبه در نشست زنان فرهیخته استان گلستان اظهار کرد: آسیب های اجتماعی که در بخش بانوان وجود دارد نگران کننده است و نیاز داریم وضعیت موجود را شناسایی کنیم.
وی ادامه داد: اولویت آسیب ها در استان ها و شهرستان ها مشخص شده و براساس اولویت آسیب ها بودجه متناسب با آن آسیب و کاربردی که دارد اختصاص داده می شود.
مولاوردی افزود: نیاز داریم که در بخش بانوان و خانواده به یک توازن برسیم و در حال حاضر از نامتوازن بودن در سطح استانها، مناطق و حتی در خانواده ها بین نقش زن و مرد رنج می بریم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطر نشان کرد: نمایشگاه صنایع دستی که در ایستگاه راه آهن اینچه برون وجود داشت بسیار با کیفیت عرضه شده بود.
وی در خصوص برنامه های این حوزه اظهار کرد: با سازمان های فنی و حرفه ای و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جهت عرضه، بازاریابی و صادرات صنایع دستی مذاکراتی را انجام داده ایم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: سعی داریم توانمندسازی و توان افزایی بیشتری در عرصه های کارآفرینی داشته باشیم و در همه این حوزه ها سعی داریم همگرایی اتفاق بیفتد.
وی گفت: نشستی را در منطقه شرق ایران و با استان هایی که از لحاظ فرهنگی نزدیکی بیشتری را با هم دارند برگزار کردیم.
وی اظهار کرد: ترویج شبکه ای کار کردن و رسیدن به هم افزایی و هم گرایی بیشتر در جهت رفع مشکلات حوزه بانوان از اهداف این جلسه های منطقه ای است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: آسیب های اجتماعی که در حوزه بانوان وجود دارد نگران کننده است و همه باید در رفع این مشکلات تلاش کنیم.
مولاوردی افزود: سعی داریم پروژه خانواده سالم را به اجرا درآوریم و تمام مهارت های لازم را در سطح ملی در اختیار زنان و مردان خود قرار دهیم.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


