تهدیدهای کلینتون علیه نوریالمالکی
منابع عراقي اعلام كردند: هيلاري كلينتون نوري مالكي را در زمينهي بينيازي از خدماتش در صورت عدم اجراي دستورات دولت جديد آمريكا تهديد كرده است.
به گزارش ايسنا، شبكه اخبارالعراق به نقل از منابع عراقي گزارش داد هيلاري كلينتون وزير امور خارجهي آمريكا در جريان سفرش به عراق از نوري مالكي نخست وزير اين كشور خواست ميان ادامهي حضورش در قدرت همزمان با فعال سازي آشتي ملي يا بينيازي از وي در چارچوب سياسي كه دولت باراك اوباما قصد اجراي آن را در آيندهي نزديك دارد يكي را انتخاب كند.
اين منابع افزودند: هيلاري كلينتون ناامنيهاي اخير عراق را به كندي مالكي در دستيابي به آشتي ملي و حفظ يك موضعگيري منسجم در قبال اين مساله مرتبط دانسته است.
هيلاري كلينتون در بيست و پنجم ماه آوريل به عراق سفر كرد و در جريان اين سفر اعلام كرد كه آمريكا با تمام قدرت در راستاي ايجاد عراقي امن تلاش خواهد كرد.


