هفته سیزدهم سری A
یوونتوس در دقیقه آخر دربی تورین را برد
کد خبر: ۴۵۴۰۸۰
| | 2024 بازدید
جدال مدافع عنوان قهرمانی لیگ دسته اول فوتبال ایتالیا و تورینو در سیزدهمین هفته از این رقابتها با پیروزی راهراهپوشان تورین خاتمه یافت.
به گزارش تسنیم، در ادامه دیدارهای هفته سیزدهم لیگ دسته اول فوتبال ایتالیا موسوم به سری A، امشب (یکشنبه) در دربی تورین، یوونتوس برابر میهمان خود تورینو با نتیجه 2 بر یک به پیروزی رسید.
در این بازی که استفان لیشت اشتاینر در دقیقه 78 از یوونتوس اخراج شد، آرتورو ویدال در دقیقه 15 از روی نقطه پنالتی و آندرها پیرلو در دقیقه سوم وقتهای تلف شده نیمه دوم برای بانوی پیر گلزنی کردند و برونو پرس در دقیقه 22 تنها گل تورینو را زد.
یوونتوس با این برد 34 امتیازی شد و جایگاه خود را در صدر جدول ردهبندی رقابتها تثبیت کرد.
در آخرین بازی امشب که مهمترین بازی این هفته سیزدهم سری A نیز است، رم رده دومی از ساعت 23:15 میزبان اینتر خواهد بود.
در جدول ردهبندی رقابتها، تیمهای یوونتوس با 34 امتیاز، رم با 28 امتیاز و جنوا با 23 امتیاز اول تا سوم هستند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


