صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

كروبي: کابينه‌ ائتلافی تشکيل خواهم داد

كروبي در پاسخ گفت: من اگر نقدي به دولت دارم بيان واقعيت‌هاست نه تخريب. مي‌پرسم چرا در طول چهار سال چهار مدير بانک مرکزي بايد داشته باشيم؟ مي‌پرسم چرا بايد بيش از 2000 تخلف در بودجه صورت گيرد و بحث گم‌شدن 5 / 1 ميليارد دلار مطرح شود و ....
کد خبر: ۴۴۷۳۰
| |
5726 بازدید

دبير کل حزب اعتماد ملي گفت: دوراني که گروهي کار کنند و گروهي منافع آن را ببرند تمام شده است.

به گزارش سحام نيوز، مهدي كروبي كه صبح چهارشنبه در نشست خبري اصحاب رسانه استان مرکزي سخن مي‌گفت، در پاسخ به خبرنگاري در مورد پيشبرد فن‌آوري هسته‌اي افزود: در اينکه دستيابي به انرژي هسته‌اي حق مسلم ماست بحثي نيست، اما معتقدم موضع‌گيري‌هاي ما بايد مبناي اعتمادسازي و دوري از تنش باشد.

وي ااضافه كرد: بايد به گونه‌اي عمل کنيم که هم به خواسته‌ها و اهداف خود برسيم و هم جهان را با خود دشمن نکنيم، معتقدم بسياري از مشکلات ما بر سر دستيابي به انرژي هسته‌اي تنها به خاطر کارشکني‌ها و دشمني‌هاي غرب نيست، بلکه بخشي از آن به ادبيات و موضع‌گيري‌هاي ما هم برمي‌گردد.

در ادامه يکي از خبرنگاران از کروبي پرسيد « در صورتي که رييس‌جمهور شويد تا چه اندازه مي‌توانيد به شعارهاي خود عمل کنيد؟» كه کروبي در پاسخ با بيان اين‌که « امروز 30 سال از انقلاب گذشته و همه چهره‌ها و گروه‌ها براي مردم شناخته شده هستند» اظهاركرد: تا کنون هر شعاري داده‌ام به آن عمل کرده‌ام و اگر نتوانسته‌ام آنها را محقق سازم به صورت شفاف با مردم در ميان گذاشته‌ام که چه مشکلات و محدوديت‌هايي مانع کار بوده است.

در ادامه خبرنگاري از دبير کل حزب اعتماد ملي پرسيد « اگر در مقام رياست‌جمهوري نتوانيد به برنامه‌هايتان عمل کنيد چه اقدامي انجام مي‌دهيد ، آيا در اين صورت استعفا خواهيد كرد؟».

كروبي در پاسخ گفت: من اگر نقدي به دولت دارم بيان واقعيت‌هاست نه تخريب. مي‌پرسم چرا در طول چهار سال چهار مدير بانک مرکزي بايد داشته باشيم؟ مي‌پرسم چرا بايد بيش از 2000 تخلف در بودجه صورت گيرد و بحث گم‌شدن 5 / 1 ميليارد دلار مطرح شود و ....

کروبي درباره احتمال استعفا هم اظهار كرد: از ميدان مشکلات نبايد فرار کرد، بايد ايستاد و تلاش کرد و البته مردم را در جريان مشکلات و وقايع قرار داد.

در ادامه نشست نماينده يکي از رسانه‌هاي محلي خطاب به کروبي اظهاركرد: « شما شيخ اصلاحات هستيد و بايد تلاش کنيد و مشکلات را حل کنيد.»

کروبي در پاسخ گفت: عنوان شيخ اصلاحات را که من براي خود به کار نبرده‌ام. ديگران اين لقب را به من داده‌اند. ولي اگر در جبهه اصلاحات شيخ معنوي داشتيم که سرانجام کار ما اين‌گونه نمي‌شد. همين اختلاف‌ها و عدم توجه به دلسوزي‌ها باعث شد تا اين شکست‌ها را متحمل شويم.

وي ادامه داد: وقتي عده‌اي انتخابات مجلس هفتم را تحريم مي‌کنند و عده‌اي حضور مي‌يابند مشخص است که سرانجام کار شکست است.

دبير كل حزب اعتماد ملي تاکيد کرد: جريان کار در دست عقلا نبود و براي همين به چنين سرنوشتي دچار شديم . اما امروز سرنوشت خود را به دست عده‌اي نمي‌دهم که يک روز از تحريم و روزي ديگر از شرکت در انتخابات حرف مي‌زنند. اکنون دوراني که گروهي کار کنند و گروهي منافع آن را ببرند تمام شده است.

وي هم‌چنين اظهاركرد: براي فعاليت حزبي بايد تلاش کرد و هزينه داد. من حتي سال‌ها قبل به آقاي الويري گفتم کار ما بدين گونه پيش نمي‌رود. بايد حزبي درست تشکيل دهيم؛ آن هم حزبي از پايين به بالا.

خبرنگار ديگري از کروبي خواست تا برنامه‌اش را براي ايجاد ثبات اقتصادي در کشور بيان کند.

کروبي با تاکيد بر ايجاد امنيت براي سرمايه‌گذاري خاطرنشان کرد: دولت‌ها همواره حامي سرمايه‌گذاري در کشور براي رونق اقتصادي بودند اما متاسفانه در دوره اخير از روز اول براي سرمايه‌گذاران خط و نشان کشيدند؛ در حالي که دولت بايد حافظ امنيت آنها باشد، ضمن آن‌که جلوي هر نوع سوءاستفاده و قانون‌گريزي را نيز بگيرد.

وي افزود: با تصميم‌گيري‌هاي خلق‌الساعه و مديريت بخشنامه‌اي و تزريق ناگهاني پول در کشور نتيجه وضعيت اقتصادي کشور همين مي‌شود.

در ادامه خبرنگار يك نشريه محلي به انتقاد از کروبي پرداخت و گفت: « شما گفته‌ايد اعضاي مشارکت و سازمان مجاهدين را در کابينه خود راه نخواهيد داد، شما با اجماع اصلاح‌طلبان مخالف هستيد. آيا اگر نتيجه انتخابات شکست اصلاح‌طلبان شود شما 50 درصد تقصير را به گردن خواهيد گرفت؟»

کروبي در پاسخ گفت: وقتي در برابر اصو‌ل‌گرايي مي‌ايستيم مي‌گوييم ميزان رأي ملت است و مردم بايد انتخاب کنند ولي هنگامي که با هم هستيم مي‌خواهند قيموميت کنند، من نمي‌خواهم وارد اين مسائل شوم، ولي با اتفاقات پيش آمده مشخص است که چه کسي رأي‌آورتر است.

وي هم‌چنين خاطرنشان کرد: دوران بسيار سخت و دشواري داريم که بايد با صبر و پايداري از مشکلاتش عبور کرد. همين ديروز که در استان شما بوديم عده‌اي قصد برهم زدن جلسه سخنراني را داشتند، بعد هم در دانشگاه حضور يافتند، که البته توفيق چنداني نداشتند، پس از آن در سخنراني مسجد آمدند و آشوبي به پا کردند؛ اين‌ها تازه گوشه‌اي از مشکلات ماست.

يکي ديگر از خبرنگاران خواستار اعلام منابع مالي ستاد انتخاباتي کروبي شد.

کروبي با بيان اين‌که « اکنون مشکلات جدي در اين زمينه داريم» اظهاركرد: نگراني از اين بابت است که اگر اسامي حاميان مالي خود را اعلام کنيم احتمالا‍ مشکلات و محدوديت‌هايي براي آنها ايجاد شود.

دبير کل حزب اعتماد ملي در برابر اين پرسش که « با توجه به وضعيت اقتصادي کشور چگونه مي‌خواهيد بر اين اوضاع فائق آييد؟» گفت: اولين کاري که انجام خواهم داد اين است که گزارش کامل از وضع موجود کشور به مردم ارائه دهم تا مردم بدانند چگونه وارد مسئوليت شديم . تنها مي‌دانم که کار بسيار مشکلي در پيش داريم.

وي افزود: از تمام اختياراتم استفاده خواهم کرد و کابينه‌اي از جريان‌هاي مختلف تشکيل خواهم داد . براي تشکيل کابينه‌ام از نيروهاي حزبي و غيرحزبي و حتي کساني که از من حمايت نمي‌کنند، اما تجربه مديريتي موفق دارند استفاده خواهم کرد تا بتوان روند کنوني را متوقف و به مسير درست و پيش‌بيني شده در چشم‌انداز حرکت کرد.

کروبي همچنين تاکيد کرد: هرگز اجازه نخواهم داد نيروهايم ميز کار خود را به دفتر حزبي تبديل کنند، زيرا يکي از مشکلات ما همين مسئله بود، اعضاي کابينه من حتي مي‌توانند عليه تيم من ليست تهيه کنند و در انتخابات در برابر من بايستند؛ اما حق ندارند دفتر کار خود را به دفتر سياسي حزب خود تبديل کنند.

مهدي کروبي در ديدار با اعضاي شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي استان مرکزي نيز با اشاره به حادثه مسجد سيدها گفت: روحانيت بايد مروج اخلاق و مدارا باشد و رفتارهاي اين‌گونه به روحانيت آسيب مي‌رساند.

مهدي کروبي افزود: از عزيزاني که جلسه مسجد سيدها را برهم زدند گله‌اي ندارم ولي آنها بدانند با اين رفتارهايشان نتايج مطلوبي به دست نخواهند آورد.

وي همچنين با اشاره به انتخابات رياست‌جمهوري گفت: انتخابات و دوران رياست‌جمهوري هم تمام مي‌شود؛ اما آنچه بر جاي مي‌ماند اخلاق و قضاوت تاريخ است.

کروبي در پايان بر لزوم کار حزبي تاکيد کرد و گفت: بايد تحزب در کشور تقويت شود و شما اعضاي حزبي نيز به مقررات حزبي پايبند باشيد؛ انتخابات نيز بهترين فرصت براي کار حزبي است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار