صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست طلاق پايان 2 سال خوشگذراني شوهر

کد خبر: ۴۴۷۲۰۶
| |
13574 بازدید
|
۴

خياطي کردن زن جوان و بيکاري شوهرش باعث شد که زندگي آنها از هم بپاشد.

به گزارش مردم سالاری، چند روز پيش زن جوان با مراجعه به دادگاه خانواده به قاضي گفت: آقاي قاضي مي‌خواهم از شوهرم جدا شوم. او اصلا مرد مسووليت‌پذيري نيست و از صبح تا شب در خانه مي‌نشيند. اين زن در ادامه صحبت‌هايش گفت: 8 سال است که با سيروس ازدواج کرده‌ام. سيروس از همان روز اول نشان داد که مرد بي مسووليتي است. او اوايل با زور به سر کار مي‌رفت ولي مرتب غر مي‌زند و بهانه مي‌گرفت که کارش را دوست ندارد و يا کاري که انجام مي‌دهد سخت است.

وي ادامه داد: سيروس مرتب شغلش را عوض مي‌کرد و هربار که به سر کار جديد مي‌رفت يک بهانه جديد درست مي‌کرد و از کارش استعفا مي‌داد. چند سال اينکارهايش را تحمل کردم تا اينکه دو سال پيش من ديپلم خاطي ام را گرفتم و شروع به کار کردم. بعد از چند ماه هم کارم گرفت و درآمدم خوب شد. از آن وقت تا حالا سيروس بي‌مسووليت‌تر شده و از وقتي که من کار خياطي مي‌کنم ديگر سر کار نمي‌رود. او خيالش راحت شده که يک پولي به اين خانه مي‌آيد براي همين خانه‌نشيني را انتخاب کرده و اصلا به سر کار نمي‌رود.

زن جوان گفت: هرچه به او مي‌گويم که بايد سر کار برود و او هم درآمدي داشته باشد يک بهانه مي‌آورد. الان دو سال است که شوهرم در خانه مي‌نشيند تا من خياطي کنم و برايش پول در بياورم. از اين وضع خسته شده‌ام. براي همين درخواست طلاق دارم. بعد از صحبت‌هاي اين زن قاضي دستور احضار شوهر او را نيز به دادگاه صادر کرد تا صحبت‌هاي او را هم بشنود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶۶
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۵
در عوض شوهرت جلوی چشمته خانم. قدرشو بدون.
زینال بندری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۵
خوب خانم محترم تو که درامدت خوبه و ماهی دست کم 6 میلیون تومان درامد داری سیروس زبان بسته دیگه واسه چی بره بیگاری کنه؟ قانع باش زن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۵
تا وقتي شوهر نكردن با نون خالي هم حاضرن سر كنن وقتي شوهر ميكنن توقعاتشونو نميشه جمع كرد .
sami
|
United Kingdom
|
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۵
شما با کی کار داری اقای ناشناس ؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار