صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
غلام‌حسين الهام سخنگوي دولت:

فضا مانند سال‌هاي 58-59 است؛ مي‌خواهند دولت را ساقط كنند!

برخي از بي‌بند و باري‌هاي کنوني در فضاي رسانه‌اي، مشابه سال‌هاي 58 و 59 است که گروه‌هاي معاند، جنگ سياسي با نظام شکل داده بودند و فشار همه جانبه‌اي بر خط امام و انقلاب وارد مي‌کردند... بخشي از منتقدان، ‌مخالفان قسم خورده‌اي هستند که دولت هر چه تلاش کند، سخن خود را مي‌گویند؛ آن‌ها اساسا مي‌خواهند دولت نهم نباشد.
کد خبر: ۴۴۳۹۲
| |
13380 بازدید

دولت نهم با طیف گسترده‌ای از مخالفان سازمان یافته روبه‌روست و در هیچ دوره‌ای، فضای رسانه‌ای به این شدت و نوع، علیه دولت وجود نداشته است؛ الهام، وزیر دادگستری دولت نهم، این سخنان را در دیدار روز گذشته خود با مدیران كل روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی بیان کرد.

وی در این نشست، برخی از بی‌بند و باری‌های کنونی در فضای رسانه‌ای را مشابه سال‌های 58 و 59 دانست که گروه‌های معاند، جنگ سیاسی با نظام شکل داده بودند و فشار همه جانبه‌ای بر خط امام و انقلاب وارد می‌کردند.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت همچنین گفت: در دوره اصلاحات، در دل دولت و کارگزاران حکومتی، دامنه مطبوعات را گسترش دادند و فضای عمومی، فضای حمایت از دولت بود و رسانه منتقد و فضای نقد و انتقاد بسیار محدود بود.

عضو شورای نگهبان اضافه کرد: گفتمان دولت نهم، خطر زاویه داشتن برخی رسانه‌ها با نظام را به گونه‌ای که در دوران اصلاحات بود، جمع کرد، ولی نباید از یاد برد که امروز مخالفان دولت نهم با گفتمان دولت مخالفند و با مبانی خود، ‌کارکرد دولت را نقد می‌کنند.

وی با بیان این‌که بخشی از منتقدان، ‌مخالفان قسم خورده‌ای هستند که دولت هر چه تلاش کند، سخن خود را می‌‌گویند، افزود: آن‌ها اساسا می‌خواهند دولت نهم نباشد و همه تلاش خود را برای نفی دولت و ساقط کردن آن به کار بسته‌اند.

الهام توضیح نداد مخالفان سازمان یافته‌ای كه كمتر از دو ماه مانده به انتخابات ظاهرا قصد ساقط کردن دولت را دارند و از امكانات رسانه‌ای نیز برخوردارند، چه كسانی هستند و چگونه در كشور سازماندهی شده‌اند؟

مقایسه مبارزات انتخاباتی ـ كه هنوز با آنچه باید صورت بگیرد فاصله بسیاری دارد ـ با فضای سال‌های 58 و 59 كه در آن سال‌ها كمونیست‌ها، توده‌ای‌ها و بسیاری گروه‌های حتی مسلح و ضد انقلاب در كشور فعالیت داشته و هیچ كدام از بنیادهای اصلی كشور را قبول نداشتند، آیا كار درستی است؟ چه اصراری است كه عملكرد دولت نهم را مساوی با اصل نظام و مبانی انقلاب مطرح نموده و هر نقدی را تهاجم به منافع ملی قلمداد کنیم؟

برای ورود به میدان انتخاباتی كه همه كاندیداها بتوانند نقطه نظرات خود را آزادانه بیان نموده و تفاوت‌های خود را با دیگران بیان نمایند، نقد عملكردها امری گریز ناپذیر خواهد بود، همان‌گونه كه مهمترین پرسش‌ها از میرحسین موسوی، عملكرد وی در دوران 8 ساله نخست وزیری وی است و همین‌طور مهدی كروبی نیز درباره اقدامات خود در سی سال گذشته توضیح می‌دهد.

بدون تردید، این نقدها تنها با بالا رفتن ظرفیت كسانی كه نقدی به آنها صورت می‌گیرد و پاسخگو بودن آنها به نقدها امكان‌پذیر است، اما هنگامی كه نقد كننده سازمان یافته و مشابه گروهك‌های ضد انقلاب، سال‌های نخستین انقلاب بخواهد تعریف شود، هیچ پاسخی نیز نمی توان برای آن انتظار داشت.

الهام در بخش دیگر از سخنان خود درباره گزارش دیوان محاسبات و تخلفات مهم دولت از بودجه مصوب می‌گوید:خدا را شاکریم که دولت نهم به دلیل پاكدستی خود از نظارت شفاف واهمه‌ای ندارد و بلافاصله اضافه می‌كند:‌ اما حرف عجولانه و مبهم زدن جز بد نام کردن دولت و افزایش شایبه‌های بی‌جا در بین مردم سودی ندارد.

او اضافه می‌كند: فعل و انفعالاتی که پیرامون گزارش تفریغ بودجه 86 از جمله زمان و نحوه اعلام آن رخ داد، بهانه‌ای برای تشدید حملات رسانه‌ای و انتخاباتی علیه دولت شد، در حالی كه وظیفه دیوان محاسبات، بررسی با دقت و موشكافانه عملكرد مالی دولت و پرهیز از عجله و تحت فشار قرار گرفتن در این امر است.

وی با تأکید بر این‌ که مردم به پاکی و پرکاری دولت نهم اذعان دارند، از ارایه اطلاعات ناقص، به نام گزارش تفریغ بودجه توسط دیوان محاسبات به شدت انتقاد کرد و گفت: وزارت نفت می‌گوید اسناد را به دیوان درباره واریز وجوه به خزانه ارایه داده است و دیوان هم با تأیید دریافت اسناد اعلام نتایج رسیدگی به آن را به بعد واگذار می‌کند یا این‌که در جایی دیوان می‌گوید بررسی خواهد کرد و بعد گزارش را ناقص تحویل می‌دهد كه این امر به روند قانونی و دقیق كار لطمه می‌زند.

آقای الهام، دقیقا شیوه پاسخگویی به دیوان محاسبات را نیز مانند همان گروه‌ها اعمال کرده و به گونه‌ای پاسخ می‌دهد كه گویی جز اغراض شخصی و ایجاد شایبه در دل مردم هدفی در كار نبوده است.

دولت با همه پركاری و موفقیت‌هایی كه داشته و تماسی كه با مردم روستاها و شهرهای كوچك برقرار کرده، بدون تردید نباید موضوع تخلفات عمیق بودجه در دو سال متوالی، توزیع رایگان برخی اقلام در نزدیكی به انتخابات، انحراف از برنامه چهارم توسعه و سند چشم انداز كشور، عزل و نصب‌های یكشبه مدیران، عدم بهره‌گیری از دیدگاه‌های متخصصان، به ویژه در زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی، انحلال نهادهای مدیریتی و برنامه‌ریز كشور، برگزاری كنفرانس‌ها و سمینارهایی كه بعضا هزینه‌های چند میلیاردی برای آن صرف شده و نتیجه اش برای مردم نامشخص است و همچنین تنگ کردن عرصه برای هر نقدی تحت عنوان دشمنان قسم خورده و معاند را پاسخ دهد.

دولت نهم باید این را به خوبی دریافته باشد كه مردم امروز رأی خود را نه به شعارها و فضاسازی و مظلوم نمایی، بلكه به برنامه و صداقت و خدمتگزاری بی‌منت و واقعی می‌دهند، برای ساختن فضای سالم رقابتی، برای ساختن ایران آباد، برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های نظام و برای پیشرفت و توسعه پایدار، نیازی به ساختن و پرداختن تصویری از دشمنی چنگ و دندان كشیده نیست و مردم، به خوبی همه این‌ها را درك می‌كنند.
 
در پایان نیز خوب بود آقای الهام از کارهای خود در همان سال‌های 58 و 59 كه با اقدامات خصمانه آمریكا، حمله صدام و نقشه‌های گروهك‌ها در دامن زدن به تجزیه طلبی در گوشه گوشه ایران، خطرات بسیاری انقلاب ما را تهدید می‌كرد، مثال‌هایی را برای آگاهی مردم منتشر می‌نمودند تا همه مطمئن شوند ایشان فضای آن سال‌ها را تنها در روزنامه‌ها و خاطرات دیگران نخوانده باشند و تصویری درست از آن سال‌ها در ذهن دارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۱/۳۱
آخه گناه داره! اینقدر اذیتش نکنید.
آقای الهام شما گفتی و ما هم باور کردیم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۳۱
بابا خودتون رو ضايع كرديد، بنده خدا 2 خط حرف زده و شما يه تومار تحليل كرديد، واقعا بايد بگم كه تو هيچ دوره اي اين قدر رسانه ها بر عليه دولت كار نكردند ، البته تو انتخابات قبل رسانه ها بر عليه يكي از كانديداها و به طرفداري از دولت وارد عمل شدند كه نتيجش رو ديديم ، انشاالله ايندفعم همون نتيجه رو ميبينيم و بعد باز روي سياه شما باقي ميمونه !!
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۳۱
در اینکه بی بندوباری و گستاخی رسانه ای هیچگاه تا بدین حد نبوده شکی نیست. بگونه ای که حتی برخی خانمهای نویسنده از سر تا پیاي انقلابیون تراز اول را به فحش و ناسزا گرفته اند و کسی جلوی دهانشان را نمیگیرد.
حتی کار به جایی رسیده است که شخص پرستی باب شده و همانگونه که پیامبران معجزه ای داشتند، اشخاص عادی را نیز معجزه مینامند.البته اینکه چه کسی معجزه کرده است خدا یا پیامبر آن را هنوز مشخص نکرده اند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۱/۳۱
آيا اگر كسي خواست برنامه‌هايش را براي اطلاع مردم عنوان كند تا مردم با چشم باز انتخاب اصلح نمايند كمونيست و توده اي است؟ قباحت دارد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۱/۳۱
اقاي الهام خود شكن آينه شكستن خطا است
شما كه مدعي تلاش شبانه روزي هستيد چرا بايد اين همه جوان تحصيل كرده بيكار داشته باشيم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۱/۳۱
شما اصلا نگران نباشيد اگر عملكرد دولت همانطور كه آمارها بيان مي كنند در عالم واقعيت هم خوب باشد قطعا مردم آن را لمس خواهند كرد و لذا تخريب اثر ندارد . اما اگر عملكرد واقعي بدتر از آمارها باشد چه ؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۱/۳۱
كسي كه به بركت دولت عدالت محورچندين پست كليدي راتصاحب نموده بايدهم اينگونه اظهارنظر كند
باش تاصبح دولتت بدمد كاين هنوز ازنتايج سحراست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۱/۳۱
اگر منظورشان از فضا کهکشان راه شیری است من هم موافقم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۱/۳۱
سلام
دقيقا مشكل ما با طيف فكري آقاي الهام (و همسرشان) همين جزم انديشي و خود حق مطلق بيني است.
شما را به آن خدايي كه خود را نماينده آن در اين منطقه (وشايد هم كل زمين) مي دانيد در اين سفرهاي استاني كمي هم به گوناگوني ظاهري مردم دقت كنيد و بدانيد كه بسياري از علاقمندان اين آب و خاك ممكن است با هم (از لحاظ طرز فكر هم)تفاوت داشته باشند ولي اشكالي نيست اگر بچشم دشمن هم را نبينيم و ديدگاه سياه وسفيد نداشته باشيم.
ناشناس
|
-
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۱/۳۱
ما نميدونيم حق با چه کسي هست؟ اگر اين دولت حق است پس ديگر دولت ها چه بودند؟ ما نميدونيم چه کسي حقيقت مي گويد؟ اگر شما حقيقت مي گوييد پس آيا ديگران چيزي بغير از حقيقت مي گويند!؟
نمی دانم پس از مرگم چه خواهد شد ,
نمی خواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم , چه خواهد ساخت , ولی بسیار مشتاقم , که از خاک گلویم، سوتکی سازد، گلویم سوتکی باشد،
به دست کودکی گستاخ و بازیگوش
و او یکریز و پی در پی , دم خویش را بر گلویم سخت بفشارد , و خواب خفتگان خفته را آشفته تر سازد , بدین سان بشکند در من، سکوت مرگبارم را
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟