صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کبوتر، بلای جان مرد شاهرودی شد

مرد 35 ساله شاهرودی که برای گرفتن کبوتر بالای دکل فشارقوی برق رفته بود، براثر برق گرفتگی جان خود را از دست داد.
کد خبر: ۴۴۳۶۴۷
| |
16791 بازدید

مرد 35 ساله شاهرودی که برای گرفتن کبوتر بالای دکل فشارقوی برق رفته بود، براثر برق گرفتگی جان خود را از دست داد.

به گزارش روز سه شنبه مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان سمنان، در تماس روز دوشنبه شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی 110 این شهرستان وقوع یک فقره برق گرفتگی در جاده دیزج - رویان اعلام شد.

در بررسی ها مشخص شد که فردی 35 ساله از روی دکل برق سقوط کرده و مصدوم شده است که تلاش تیم پزشکی بیمارستان شاهرود برای نجات مصدوم بی نتیجه ماند و دقایقی پس از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحات جان باخت.

این در حالی است که در محل حادثه، تابلوی 'خطر برق گرفتگی' بر روی دکل فشار قوی نصب شده است.

سرهنگ 'رحمت ا... طاهری' فرمانده انتظامی شاهرود به شهروندان توصیه کرد: به تابلوهای هشدار دهنده که برای سلامت عموم مردم در مکان های مختلف نصب شده است توجه کنند تا شاهد وقایع تلخ و غیرقابل جبران نباشیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟