صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلاهبرداری با ادعای فروش ضایعات نیروگاه اتمی بوشهر

«مردی می خواست با جعل حواله ای یک محموله ضایعات نیروگاه اتمی را به من به قیمت 70 میلیون تومان بفروشد ولی پس از گرفتن پول نه دیگر از خودش خبری شد و نه از محموله اش.»
کد خبر: ۴۴۳۱۳
| |
5937 بازدید

مرد مامورنما با استفاده از اسناد و مدارک جعلی میلیون ها تومان پول از طعمه های خود کلاهبرداری کرده است.پرونده این مرد روز گذشته برای انجام دستورات لازم به دادیاری شعبه ششم دادسرای جنایی آمده بود. وی علاوه بر کلاهبرداری متهم به سرقت و درگیری با ماموران نیروی پلیس نیز است. وی از سال 85 تاکنون با عنوان مامور یکی از نهادها و جعل اسناد اقدام به خرید و فروش خودرو و کالا می کرد و در چند مورد با ادعای فروش محموله ضایعات نیروگاه بوشهر مبالغی کلان کلاهبرداری کرد.

به نوشته سرمايه، اولین شاکی پرونده مردی است که به اداره آگاهی کرمانشاه مراجعه کرد و به ماموران گفت: «قرار بود از مردی که ادعا می کرد مامور است ماشین زانتیایی را خریداری کنم، ولی روزی که برای قولنامه و خرید ماشین به بنگاه رفتم، این مرد بعد از آنکه پول را گرفت ناگهان با ترفندی قولنامه را برداشت و سوار بر همان زانتیا شد و رفت.»
با پیگیری ماموران از طریق مشخصات مرد و چهره او مشخص شد وی در استان های دیگر هم اقدام به کلاهبرداری کرده و به تهران و بوشهر فرار کرده است.

در ادامه تحقیقات، پلیس از شکایت مرد دیگری در بوشهر به اداره آگاهی این شهر باخبر شد. این مرد دو سال پیش به اداره آگاهی بوشهر رفته وگفته بود: «مردی می خواست با جعل حواله ای یک محموله ضایعات نیروگاه اتمی را به من به قیمت 70 میلیون تومان بفروشد ولی پس از گرفتن پول نه دیگر از خودش خبری شد و نه از محموله اش.»

مجتبی شیری شاکی این پرونده روز گذشته در ارتباط با این کلاهبرداری گفت: این مرد خود را مامور معرفی کرد و سندی را به من نشان داد که طبق آن مدعی بود در نیروگاه اتمی بوشهر فعالیت می کند. ظاهراً در این سند وی نام خود را به جای اسامی کارکنان اصلی برگه جعل کرده بود.
به گفته شیری متهم پس از معامله با او و گرفتن پول ها ناپدید می شود و وی پس از گذشت چند ماه که از او خبری نشد به پلیس شکایت کرد.
این کلاهبردار حرفه ای برای انجام معاملات به شهرهای مختلف سفر کرده است. وی از بوشهر به تبریز رفته و حواله جعلی فروش ضایعات نیروگاه بوشهر را با فرد دیگری این بار به قیمت 50 میلیون تومان معامله کرد.
شکایت های این افراد نیز با نیابت قضایی و برای ادامه تحقیقات به کرمانشاه فرستاده شد.
در ادامه تحقیقات رد این مرد بار دیگر در کرمانشاه پیدا شد. مهرماه سال گذشته مردی به اداره آگاهی کرمانشاه مراجعه کرد و ادعا کرد مدتی پیش ماشینش را به یکی از دوستانش قرض داده بود ولی تاکنون او ماشین را پس نداده است و خبری هم از او نیست.

این مرد نشانی محل سکونت این مرد را در اختیار ماموران قرار داد و ماموران که پیش از حضور متهم به منزل مورد نظر آن را محاصره کرده بودند سرانجام موفق شدند متهم را در لحظه ورود به خانه دستگیر کنند.
متهم حین دستگیری قصد فرار از دست ماموران را داشته و به همین منظور یک افشانه (اسپری) را در جیب خود مخفی کرده بود که به وسیله ماموران پیدا شد.

با دستگیری این مرد و انتقال او به اداره آگاهی، وی در ابتدا منکر جعل حواله ها و کلاهبرداری شد اما با جمع آوری مدارک و اسنادی که از او وجود داشت به اتهامات خود اعتراف کرد و در حال حاضر پرونده او از کرمانشاه به تهران فرستاده شده است و احتمال این می رود که شاکی های او بیش از این تعداد باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار