صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پاس كري خواني را آغاز كرد:

پرسپوليس و سپاهان قيد قهرماني در جام حذفي را بزنند

کد خبر: ۴۴۲۳۸
| |
2424 بازدید

باشگاه پاس همدان اعلام كرد كه پرسپوليس و سپاهان نمي توانند در جام حذفي قهرمان شوند.

به گزارش فارس، سايت باشگاه پاس همدان در اين باره نوشت: عملا تيم هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان امكان سوم شدن در ليگ برتر و در نهايت دستيابي به يك سهميه از چهار سهميه ليگ قهرمانان آسيا براي فصل بعد را از دست داده اند.

تنها راه رسيدن اين دو تيم باسابقه و قدرتمند فوتبال كشورمان براي كسب سهميه آسيايي اين است كه يا در رقابت هاي اين فصل ليگ قهرمانان عنوان قهرماني را از آن خود كنند و به عنوان قهرمان اين دوره سهميه فصل بعد را به دست آورند و يا اينكه در رقابت هاي جام حذفي به عنوان قهرماني دست يابند و از اين طريق بار ديگر خود را در رقابت هاي بين قاره اي ببينند.

اما از آنجايي كه اين دو تيم در دور يك هشتم جام حذفي هم بايد با يكديگر ديدار كنند عملا يكي از اين دو تيم در اين مرحله از جام حذفي هم وداعي زود هنگام با ليگ قهرمانان آسيا در فصل آينده خواهد داشت.

تيم برنده از بين پرسپوليس و سپاهان هم نبايد هيچ شانسي براي خود بابت دريافت سهميه از رقابت هاي جام حذفي در ليگ قهرمانان آسيا قائل باشد. دليل آن هم كاملا واضح است چرا كه تيم پاس همدان كه تمام تمركزخود را براي مسابقات جام حذفي گذاشته قطعا قادر خواهد بود از سد هر كدام از اين دو تيمي كه رقيب مرحله يك چهارم آنهاست عبور كند و شانس كسب سهميه آسيايي براي فصل بعد را از برنده بازي اين دو تيم هم خواهد گرفت.

بد نيست اين نكته را يادآوري كنيم كه سپاهان در طي دو فصل گذشته كه از انتقال پاس به همدان مي گذرد چهار با مقابل پاس قرار گرفته كه حاصل آن يك شكست 3 بر يك و سه نتيجه مساوي كه دوتاي آن صفر-صفر و يكي از آنها دو بر دو بوده است و تاكنون هيچ پيروزي مقابل پاس به دست نياورده است.

همچنين بايد گفت در آخرين ديدار اين دو تيم كه در اصفهان انجام شد سپاهاني ها در حالي كه با نتيجه 2 بر يك از پاس عقب بودند به لطف خوش شانسي و در دقيقه 93 با گل اتفاقي كه به ثمر رساندند شكست خانگي را با نتيجه مساوي عوض كردند.

پرسپوليس نيز كه از رويارويي با تيم پاس همدان در جام حذفي اصلا خاطره خوشي ندارد قدر مسلم در صورت غلبه بر سپاهان و رويارويي با پاس از استرس زيادي براي انجام اين ديدار برخوردار است.

از آنجايي كه هر دو تيم سپاهان و پرسپوليس براي رويارويي با پاس در جام حذفي مشكلات روحي و رواني دارند و از استرس زيادي برخوردار هستند؛ مي توان متصور بود كه از هم اينك هر دو تيم سهميه حضور در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا براي فصل بعد را از دست داده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟