ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
به کارگردانی نرگس آبیار

اکران «شیار 143» پس از تاسوعا و عاشورا

فیلم «شیار 143» به کارگردانی نرگس آبیار بعد از تاسوعا و عاشورای حسینی در گروه سینمایی آزادی اکران خواهد شد.
کد خبر: ۴۴۱۹۰۰
| |
5693 بازدید

فیلم «شیار 143» به کارگردانی نرگس آبیار بعد از تاسوعا و عاشورای حسینی در گروه سینمایی آزادی اکران خواهد شد.

غلامرضا فرجی، سخنگوی شورای صنفی نمایش درباره خروجی جلسه امروز یکشنبه 20 مهر این شورا به خبرنگار مهر گفت: فیلم «ساکن طبقه وسط» به کارگردانی شهاب حسینی از تاریخ چهارشنبه 23 مهرماه اکران خود را آغاز می کند. البته این فیلم فعلا بدون سرگروه اکران و در گروه آزاد روی پرده می‌رود و بعد از این که کف فروش فیلم «خانوم» به کارگردانی تینا پاکروان پر شد، فیلم «ساکن طبقه وسط» در این گروه سینمایی اکران می شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر فیلم «شیار 143» به کارگردانی نرگس آبیار بعد از ایام تاسوعا و عاشورای حسینی به سرگروهی سینما آزادی اکران می‌شود.  

فرجی در پایان حرف هایش گفت: فیلم‌های سینمایی «نطفه شوم» ساخته کریم آتشی و «کالسکه» ساخته آرش معیریان در تاریخ های 14 و 19 آبان بدون سر گروه و در گروه سینمایی آزاد اکران می شوند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟